Zlé zavesené siete

Sportnet|29. sep 2008 o 00:00

Prestížny zápas v Smižanoch futbalistom z Hrabušíc vôbec nevyšiel.HRABUŠICE. Svojím verným fanúšikom sa chceli Hrabušice v nedeľu dopoludnia proti

Prestížny zápas v Smižanoch futbalistom z Hrabušíc vôbec nevyšiel.

HRABUŠICE. Svojím verným fanúšikom sa chceli Hrabušice v nedeľu dopoludnia proti Krásnohorskému Podhradiu rehabilitovať a nadviazať na úspešný domáce výsledky.

Rozhodli chyby v obrane

Na krutú šesťgólovú nádielku zo Smižian Hrabušičania rýchlo zabudli, keď Lukáš Popadič strelil prvý gól do siete Krásnohorského Podhradia. Všetko nasvedčovalo tomu, že domáci budú mať réžiu stretnutia vo svojich rukách. Hostia sa však ukázali ako zdatný a kvalitný súper. Najprv dokázali vyrovnať na 1:1, v druhom polčase aj na 2:2 a v samotnom závere šokovali domácich tretím gólom 2:3!

"Rozhodli veľké chyby v obrane. Zbytočne sme sa vytiahli dopredu. Hostia využívali rýchle protiútoky a naše zaváhania v obrane. Ťažko povedať, prečo už za stavu 2:1 sme sa viac nesústredili na obranu," hovorí strelec prvého gólu Lukáš Popadič, ktorý si druhý polčas dlho pozeral zo záznamu na kamere.

"Za stavu 2:1 nastal sporný moment stretnutia, kedy rozhodca neposúdil faul na mňa v šestnástke na pokutový kop. Podľa môjho názoru to bola čistá penalta, veď som bol zrazený lakťom. Bol to dôležitý okamih, lebo sme mohli mať výhodu pokutového kopu a prípadného zvýšenia skóre. Nakoniec sme prišli o všetky tri body. Znova zopakujem, keby bola jedenástka, všetko by bolo ináč," znepokojene skonštatoval kanonier Hrabušíc L. Popadič.

Zlé siete

O rodine Popadičovcov je známe, že žijú futbalom. Otec je hospodárom a pred pár dňami bola v Korzári uverejnené snímka pani Popadičovej, ako po zápase dáva dole siete z brány. Otec Popadič bol v nedeľu v práci a tak vešal siete syn?

"Nie, siete som nevešal ja. Pomáhal mi švagor ja som robil čiary. Možno som mal siete povešať ja, aby som sa do nich lepšie triafal, hoci raz sa mi to podarilo," dodal po stretnutí Lukáš, ale už sa neponáhľal zvesiť siete pomohla mama.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Zlé zavesené siete