Zástupcovia Chelsea Londýn rokovali s Ancelottim priamo v Miláne

TASR|12. máj 2009 o 10:52

Zástupcovia anglického futbalového klubu Chelsea Londýn sa stretli s trénerom AC Miláno Carlom Ancelottim, aby s ním rokovali ...

LONDYN. Zástupcovia anglického futbalového klubu Chelsea Londýn sa stretli s trénerom AC Miláno Carlom Ancelottim, aby s ním rokovali o príchode k tímu od budúcej sezóny. O osobných rokovaniach v Taliansku informovali utorňajšie vydania britských denníkov.

Podľa The Guardian zástupcovia Chelsea v pondelok odcestovali do Milána preto, lebo ich "naštartovali" posledné medializované vyhlásenia Ancelottiho, že chce zostať na San Sire. "Sezóna sa nám končí úspešne, máme výsledky a podávame vyrovnané výkony. Som trénerom AC Miláno a túto prácu by som ešte chcel nejaký čas robiť," citovali renomovaného trénera talianske médiá. Ancelotti, ktorý s AC vyhral dvakrát Ligu majstrov, je údajne prvou voľbou majiteľa "The Blues" Romana Abramoviča. Talian síce minulé leto ponuku Chelsea odmietol, tá sa však nádeje nevzdáva. Na konci sezóny sa s prácou na poste hlavného trénera neúspešného semifinalistu LM rozlúči Holanďan Guus Hiddink, ktorý má stále povinnosti na lavičke ruskej reprezentácie.

Informovala agentúra dpa.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Zástupcovia Chelsea Londýn rokovali s Ancelottim priamo v Miláne