Zápotoka nepremenil pokutový kop

Sportnet|17. sep 2014 o 00:00

V 8. kole II. futbalovej ligy privítal Bardejov na svojom trávniku hráčov Rimavskej Soboty.



BARDEJOV. Na mokrom trávniku za dažďa sa domáci rozbehli v dobrom tempe, prišli vydarené akcie i gólové šnace, no bezgólový stav sa nemenil. Ján Zápotoka nezištne naservíroval loptu legionárovi Gagnonovi, no, ako už tradične, v rozhodujúcom momente mu chýbala presnosť.

Nakoniec sa mu to podarilo, opäť po prihrávke J. Zápotoku, no po pol hodine hry domáci ubrali na obrátkach, stratili niekoľko lôpt, prenechali stred ihriska súperovi, hráčom chýbali sily, no najmä obetavosť.

Pohodlná hra domácich dávala príležitosť Soboťanom na aktívnu hru, vypracovali si niekoľko dobrých príležitostí a v 83. min. Hladík vyrovnal.

Kormidelník Partizána Rastislav Kica, aj po nepremenenom pokutovom kope J. Zápotokom v nadstavenom čase, len ťažko hľadal slová: „Som sklamaný nie z výsledku, ale hlavne z výkonu v 2. polčase. Prvý bol v našej réžii a mohli sme vyhrávať nie rozdielom jedného, ale minimálne troch gólov. Také šnace, aké mal v úvode Gagnon, tie sa musia premieňať. Po prestávke sme nastupovali s vedomím, že zlepšíme pohyb, budeme hrať agresímnejšie. Postupne sme odchádzali a nechávali priestor súperovi, ktorý ožil aj vďaka nám a strelil vyrovnávajúci gól. Naša nočná mora Rimavská Sobota pokračuje ďalej. O penalte sa vyjadrovať nebudem, zápas nebol o penalte, mal skončiť iným spôsobom a za dnešný výkon sme si tri body nezaslúžili."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Zápotoka nepremenil pokutový kop