Zápas pravdy čaká na Jaklovčanov

V Jaklovciach sa bude bojovať v nedeľu o piatoligovú existenciu.
V Jaklovciach sa bude bojovať v nedeľu o piatoligovú existenciu. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|7. jún 2012 o 00:00

Medzi piatoligové mužstvá zo Spiša, ktoré ešte majú čo robiť v boji o záchranu, patria aj Jaklovčania.



JAKLOVCE. V nedeľu na pôde lídra súťaže v Hrabušiciach prehrali Jaklovčania trojgólovým rozdielom. Od poslednej priečky, na ktorej je Spišská Nová Ves B ich tak delia len tri body a ešte sa hrá o šesť majstrovských bodov.

Najväčšia piatoligová pozornosť sa v nedeľu sústredí práve na jaklovský trávnik. Nastúpia proti sebe mužstvá, ktorým „tečie do topánok“.

„Ak chceme mať piatoligovú istotu, musíme tento duel zvládnuť. Nemôžeme sa potom už spoliehať na výsledky posledného kola. Len víťazstvo nás môže zachrániť. Jednoznačne chceme túto súťaž pre Jaklovce vybojovať aj pre ďalšiu sezónu, lebo má svoju úroveň a kvalitu,“ povedal predseda OFK Jaklovce Marek Macko. V poslednom stretnutí sezóny potom cestujú Jaklovčania do Spišského Bystrého.

Paradoxne tak v nedeľu nastúpia proti sebe mužstvá, ktoré v jarnej časti mali problémy s hráčskym kádrom. Jaklovčanom v jednom stretnutí poklesol počet hráčov pod sedem, ich súper z Prakoviec dokonca na majstrák do Ľubice ani nevycestoval.

„S kádrom máme problém stále. Aj teraz nebudeme v kompletnom zložení, lebo niektorí hráči sú zranení. Hlavne to škrípe u mladých hráčov. Verím, že v týchto dvoch zostávajúcich kolách zaberú a s plnou vážnosťou pristúpia hlavne k nedeľňajšiemu zápasu s Prakovcami. Koľko už sme mali takých stretnutí, v ktorých sme doma postrácali body, hlavne po remízach. Keby sme mali tie body teraz, tak o záchranárskych prácach ani nehovoríme,“ dodal M. Macko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Zápas pravdy čaká na Jaklovčanov