Vydražia dresy výberu extraligy

Brankár Dukly Trenčín Ján Lašák nastúpil v špeciálnom vojenskom drese na oslavu bývalého trénera Dukly Jaroslava Waltera na zápas 32. kola extraligy proti Popradu. Ilustračná snímka.
Brankár Dukly Trenčín Ján Lašák nastúpil v špeciálnom vojenskom drese na oslavu bývalého trénera Dukly Jaroslava Waltera na zápas 32. kola extraligy proti Popradu. Ilustračná snímka. (Autor: TASR)
Sportnet|29. jan 2014 o 08:18

Výťažok z dražby ide kompletne na účet Nadácie KVAPKA NÁDEJE.

Pondelkový hokejový duel Slovensko – Výber Tipsport Extraligy o 19.00 h v Bratislave bude mať aj charitatívny nádych. Časť výťažku zo zápasu poputuje na konto Nadácie KVAPKA NÁDEJE.

Časťou peňazí prispeje dražba dresov hráčov Výberu Tipsport Extraligy, ktorá prebieha až do pondelka na Hokej.sk.

V charitatívnej dražbe tak môžu fanúšikovia vydražiť a získať originálne dresy osobností Výberu Tipsport Extraligy s podpismi celého tímu.

Výťažok z dražby ide kompletne na účet Nadácie KVAPKA NÁDEJE, ktorá pomáha podporovať liečebné, školské, kultúrne a sociálne potreby chorých detí, a to predovšetkým detí postihnutých nádorovým ochorením.

Licitovať možno primárne o dresy J. Lašáka, J. Stümpela, R. Tománka, M. Daňa a G. Spilara, k dispozícii sú však aj dresy ostatných hráčov Výberu extraligy. Dražba bude prebiehať až do pondelka 3. februára 2014 do 12.00 h.

Vstupenky na stretnutie stoja 10 eur a predávajú sa v sieti Ticketportal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Vydražia dresy výberu extraligy