Vstupenky na hádzanársky ťahák sú v predpredaji

Sportnet|10. mar 2016 o 00:00

Do Tatran handball areny zavíta ďalší špičkový svetový klub, maďarský MKB Veszprém.

V prebiehajúcej sezóne 2015/2016 hralo v metropole Šariša mnoho významných európskych hádzanárskych klubov. Či už v Lige majstrov portugalský FC Porto, španielsky Naturhouse La Rioja, ruskí Čechovskí Medvedi z Moskvy. V nadnárodnej SEHA Gazprom lige zase bieloruský Meškov Brest, macedónsky Vardar Skopje, alebo chorvátsky šampión PPD Záhreb.

PREŠOV. V závere tohto týždňa zavíta do Tatran handball areny ďalší špičkový svetový klub, pravidelný účastník Ligy majstrov, aktuálne líder SEHA Gazprom ligy, maďarský MKB Veszprém.

Preto, že do Prešova prichádza mužstvo nabité hráčmi svetového formátu, ale aj preto, že slovenský hádzanársky šampión Tatran Prešov sa zápasom s Veszprémom rozlúči v týmto ročníkom nadnárodnej ligy.

Jeho výsledok už nič nezmení na fakte, že Tatran definitívne obsadí piate miesto za kvartetom Veszprém, Vardar, Záhreb, Brest.

V súvislosti so zvýšeným záujmom na tento hádzanársky ťahák, na ktorý už avizovala príchod aj početná skupina maďarských fanúšikov, Tatran Prešov dáva vstupenky v cene 7 eur na tento zápas do predpredaja.

Dnes sa budú dať zadovážiť u organizačného manažéra Tatrana Milana Lozáka v THA od 14. do 17. hodiny, zajtra od 9. do 16. hodiny.

V prípade, že sa lístky neminú v predpredaji, k dispozícii budú v pokladniciach THA v deň zápasu, v sobotu so začiatkom o 17. hodine.

Podrobnejšie informácie poskytne manažér klubu na č.m.t. 0905 412 704.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Vstupenky na hádzanársky ťahák sú v predpredaji