Vranov získal proti Stropkovu najťažšie jarné víťazstvo

Sportnet|5. máj 2015 o 00:00

Vranov pokračuje v tretej futbalovej lige v jarnom ťažení, keď Stropkov zdolal doma 3:2.

O domácom víťazstve rozhodli ukrajinskí legionári Volodymyr Kaidrovych a Vlad Mazur.

VRANOV. Napriek tomu, že v stretnutí medzi MFK Vranov a MŠK Tesla Stropkov padlo päť gólov, diváci ofenzívny festival nevideli, i keď v závere si užili viac ako slušnú futbalovú drámu.

Ukrajinská légia

Vranovčania pokračujú vo víťaznom ťažení a k doterajším piatim jarným výhram pridali aj šiestu.

V zápase chudobnom na gólové príležitosti sa ako rozdielová ukázala dvojica ukrajinských legionárov Kaidrovych – Mazur. Najmä pri presných zásahoch, kedy sa nebáli vziať zodpovednosť na seba, ukázali individuálne majstrovstvo.

Domáci boli limitovaní absenciami Kulicha, Vožného, Boháča, či Shyray a zdravotne v poriadku nebol ani Kuhajdík. Ak k tomu pripočítame turbulencie v klubovej kuchyni, hráčom slúži ku cti, že tento duel zvládli.

„Keďže máme veľa zranených hráčov, nebol to pre nás jednoduchý zápas. Za pozitívum však považujem, že títo chlapci majú snahu a odhodlanie napredovať. Som rád, že plnia to, čo im hovorím a hoci nie všetko nám ladí, posúvame sa ďalej. Podstatné je, že sme nad Stropkovom vyhrali a udržali sme si našu jarnú výsledkovú fazónu. Hráčom sa chcem za kus odvedenej roboty poďakovať,“ hodnotil tréner MFK Vranov Ivan Bubis.

Napravená chuť

Stropkovčania sa v prvom polčase prezentovali trpezlivou hrou s dôrazom na organizované väzby v defenzíve, čo podporili aj dobrým pohybom a nasadením.

Mladé mužstvo hostí sa dokázalo v závere vrátiť do zápasu a celkovo pôsobilo sympatickým dojmom. I keď Vranov držal opticky výsledok pod kontrolou, predsa len v závere jeho fanúšikovia stŕpli, pretože Krivák vykopával loptu z bránkovej čiary v ekvilibristickej pozícii...

„Súper potvrdil, že jeho hráči sú silní na lopte a v jari majú dobrú formu. Keďže v posledných zápasoch sme nehrali dobre, do Vranova sme prišli s cieľom zlepšiť si našu situáciu. Myslím si, že dnes sa mužstvo prebudilo a hralo to, na čo momentálne má. Tesná prehra ma, samozrejme, mrzí, ale výkonom ma hráči potešili,“ konštatoval tréner MŠK Tesla Stropkov Jozef Lehocký.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Vranov získal proti Stropkovu najťažšie jarné víťazstvo