Vo Vysokých Tatrách bude šláger kola

Sportnet|8. sep 2012 o 00:00

Už päťzápasovú víťaznú šnúru ťahajú futbalisti Vysokých Tatier, vďaka čomu sa vyšvihli na vedúcu priečku štvrtej ligy Východ.

VYSOKÉ TATRY.

V nedeľu privítajú v šlágri kola na domácom ihrisku v tabuľke tretiu Bardejovskú Novú Ves. V ostatnom kole vyhrali Tatranci v Spišskom Podhradí 2:1, hoci museli doťahovať tesný náskok súpera.

„Prehrávali sme, keď sme vyrobili penaltu po faule Borzu. Ešte v prvom polčase sa nám ale podarilo vyrovnať. Po hernej stránke sme boli o niečo lepší ako domáci, ktorí však boli dosť nebezpeční. Hlavne v druhom polčase sme to zvládli, predovšetkým po taktickej stránke a v závere sme po peknej akcii strelili víťazný gól,“ povedal tréner Vysokých Tatier Ladislav Lipnický.

Sezónu nezačali Tatranci práve najšťastnejšie. Po domácej prehre s Giraltovcami 0:2 však prišla remíza vo Svite 1:1 a potom už päť triumfov v rade.

„Tesne pred začiatkom súťaže prišli noví hráči, mužstvo sa trochu stabilizovalo. Myslím si, že k obratu nám dopomohol zápas vo Svite. Doma však vyhrávame väčšinou iba 1:0, lebo naším najväčším problémom je ihrisko, ktoré je malé a hrboľaté. Vonku sa nám hrá veľmi dobre, lebo máme technické mužstvo.“

Bardejovská Nová Vesá v siedmich dueloch strelila už sedemnásť gólov. Doposiaľ je to najofenzívnejšie mužstvo celej súťaže.

„Je to útočne ladený tím, preto očakávame ťažkého súpera. Urobíme však všetko preto, aby sme podali dobrý výkon,“ dodal Lipnický.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Vo Vysokých Tatrách bude šláger kola