Vitalij Kličko chce mať všetky tituly ťažkej váhy v rodinnej vitríne

TASR|7. mar 2009 o 14:00

Ukrajinský boxer Vitalij Kličko sa vyjadril, že po marcovom súboji proti Juanovi Carlosovi Gomezovi chce bojovať ihneď proti Nikolajovi Valujevovi.

Rakúsko. Ukrajinský boxer Vitalij Kličko sa vyjadril, že po marcovom súboji proti Juanovi Carlosovi Gomezovi chce bojovať ihneď proti Nikolajovi Valujevovi napriek nárokom Olega Maskajeva. Na "obra z Leningradu" Valujeva si starší z bratov Kličkovcov brúsi zuby pre jeho titul v ťažkej váhe vo verzii WBA.

Vitalij Kličko sa z tréningového tábora v Rakúsku nechal počuť, že o jeho najbližšej budúcnosti je už rozhodnuté a že nemá záujem byť vyzvaný Maskajevom. "Myslím si, že Maskajev môže robiť, čo chce," povedal pre noviny Today. "Nemám záujem o súboj proti Maskajevovi. Pre fanúšikov boxu by to nebol zaujímavý zápas. Musíte pochopiť, že box je biznis. Jediný titul, ktorý ešte nie je v moci našej rodiny, drží Nikolaj Valujev. Myslím si, že sa to podarí a budem ešte tento rok bojovať proti Valujevovi a urobím všetko pre to, aby sme spolu s Vladimírom boli držiteľmi titulov svetových šampiónov vo všetkých asociáciách." Kličkov brat Vladimír je držiteľom opaskov v IBF a WBO.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Vitalij Kličko chce mať všetky tituly ťažkej váhy v rodinnej vitríne