Viróza oklieštila nomináciu

Sportnet|18. apr 2009 o 00:00

Dnes sa konajú v Nitre majstrovstvá Slovenska v zápasení vo voľnom štýle. Košičania sa nepredstavia v plnej sile.



KOŠICE. Mestská hala v Nitre bude dnes dejiskom seniorských majstrovstiev Slovenska v zápasení vo voľnom štýle.

Kvinteto zostalo doma


Výprava ZK Lokomotíva Košice sa pod Zoborom zďaleka nepredstaví v plnej sile. "Nemôžeme rátať s päticou borcov: Jaroslavom Baltovičom, Matúšom Júnom, Martinom Scirankom, Matejom Deákom a Jaroslavom Kordaničom. Majú nejakú virózu a teploty. Nič príjemné pred slovenským šampionátom. Nehovoriac, že predtým bol chorý Okoš i ďalší chlapci. V priebehu posledných dvoch týždňov sme mali chorých osem chlapcov," povedal tréner ZK Lokomotíva Miroslav Jedlička.

Obhajujú dva tituly


K oklieštenému kádru sú úmerné i ambície Košičanov. "Pokiaľ by v najťažšej hmotnostnej kategórii neštartoval David Musuľbes, tak by sme mohli získať titul. Bol by som rád, keby sme získali titul aj v 84. Samozrejme, potešili by ma aj ostatní. Šancu na to majú, či už Okoš v 74, alebo Kačeňák v 66. Príjemne môže prekvapiť i Pástor, no v najslabšej kategórii budú silní súperi. Najmä dvaja Bratislavčania Cserepkai a Kostanian," vysvetlil M. Jedlička, podľa ktorého príprava prebiehala v pohode, no mrzia ho choroby na poslednú chvíľu.

Lokomotíva obhajuje z vlaňajška dva majstrovské tituly. V Bratislave sa tešili z prvenstiev Jaroslav Stoklas do 55 kg a Jakub Kačeňák do 66 kg.


NOMINÁCIA ZK LOKOMOTÍVA


do 55 kg: Peter Pástor

do 60 kg: Jakub Gazda, Slavomír Štofík

do 66 kg: Jakub Kačeňák

do 74 kg: Marek Okoš

do 84 kg: Dan Pálinkás, Daniel Dancák

do 96 kg: -

do 120 kg: Michal Geralský, Marián Hutňan

Autor clanku

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Viróza oklieštila nomináciu