Veľké strelecké hody

Sportnet|20. jún 2011 o 00:00

Horúce telefónne linky boli v nedeľu na trase Smižany - Prakovce. V boji o prvé miesto v V. lige J-Z prvé Spišské Vlachy bojovali o postup v Prakovciach a zápas zápasov sa hral v Smižanoch. Hostia z Helcmanoviec mohli taktiež pomýšľať na postup.

SMIŽANY.

Nepustili ich k ničomu

V najväčšej obci na Slovensku vládne na jar futbalový ošiaľ. Na trávniku ťahajú Smižanci skvelú sériu bez prehry. Raz ju prerušila nepochopiteľná kontumácia a teraz ju mohli narušiť Helcmanovčania. Domáci však ukázali, prečo na jar podávajú také výborné výkony. Už po štyroch góloch v prvom polčase bolo o všetkom rozhodnuté.

„Začali sme veľmi dobre a pomohli mám dva rýchle góly. Prakticky sme súpera k ničomu nepustili. Po prvom polčase bolo jasné, že tri body ostanú doma. Od Prakovčanov sme trošku očakávali viac. Znova zopakujem - nepustili sme ich k ničomu, aj preto veľa u nás neukázali," povedal po stretnutí najlepší smižiansky kanonier Richard Klubert. „Do štvrtej ligy asi nepostúpime. Škoda. Chýbajú nám body z jesennej časti a to rozhodlo. Po jeseni sa nám ani nesnívalo, že jar môžeme mať takú vynikajúcu," dodal R. Klubert.

Trpké lúčenie

Rovnako ako Smižany, aj Helcmanovce môžu byť so sezónou a jarnou časťou maximálne spokojní. Ťažili z domáceho prostredia, v ktorom inkasovali len jeden gól. V Smižanoch ich však inkasovali veľmi veľa.
„Takto sme sa so sezónou nechceli rozlúčiť. Z našej strany to bol veľmi zlý zápas. Súper potvrdil, čo sa o nich rozprávalo. Hrali rýchlo, kombinačne a pomohli im dva rýchle góly po chybách nášho brankára," zhodnotil stretnutie helcmanovský hrajúci tréner Štefan Škarbek a stručne zbilancoval súťažný ročník: „Mohlo to byť aj lepšie, no keď to zoberiem celkovo, som spokojný."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Veľké strelecké hody