V Smižanoch sa súpera nedočkali

Sportnet|8. aug 2012 o 00:00

Tieňom prvého kola šiestej podtatranskej ligy bolo neodohrané stretnutie v Smižanoch.



SMIŽANY. V nedeľu odštartovala nová sezóna v novopomenovanej VI. lige Podtatranskej. Domácu premiéru mali Smižany proti rezerve Popradu.

Zo šiestoligovej premiéry nakoniec nič nebolo. Súper sa na štadióne v Smižanoch neobjavil a fanúšikovia tak odchádzali v nedeľu podvečer domov bez majstrovského futbalu.

„Hostia avizovali, že majú piatich hráčov, ktorí majú žalúdočné problémy. Oni už chceli preložiť zápas na piatok na 18. hodinu. To nie je možné, lebo svojvoľne si len tak majstrovské stretnutie nemôžeme zmeniť. V nedeľu sa na nich čakalo, ale počas čakacej doby neprišli. Všetko bolo pripravené na zápas – naši hráči, rozhodcovia a diváci. Je to na škodu futbalu, lebo Poprad B bol pre nás atraktívnym súperom a fanúšikovia sa tešili na prvý majstrovský zápas,“ opísal udalosti prvé majstráku predseda smižianskeho klubu Marcel Špener.

Do nového ročníka vstupujú Smižanci s dvoma zmenami. Na trénerskom poste mal mať v nedeľu premiéru Milan Bartko a v útoku sa už museli zaobísť bez kanoniera Richarda Kluberta. Ten už v sobotu v spišskonovoveskom drese bojoval proti Lučencu.

„Richard je v najvyzretejšom futbalovom veku. Má na vyššiu súťaž a nebránili sme v jeho odchode do Spišskej Novej Vsi. Dohoda je na pol roka, a keď bude treba pomôcť, vráti sa. Takémuto hráčovi sme dopriali, nech si zahrá vyššiu súťaž a nech sa mu darí,“ uviedol Marcel Špener.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V Smižanoch sa súpera nedočkali