V Prešove sa uskutoční Najväčšia charitatívna športová exhibícia

_novy|17. dec 2015 o 16:40

Aj počas tohtoročných sviatkov sa v prešovskej Tatran Handball Aréne zíde množstvo známych osobností.

Aj počas tohtoročných vianočných sviatkov sa v prešovskej Tatran Handball Aréne zíde množstvo známych osobností, aby spoločne podporili dobrú vec.

PREŠOV. Podujatie, ktoré sa v domovskom stánku prešovských hádzanárov uskutoční 27. decembra 2015 od 18.00 hod. v sebe nesie názov Najväčšia charitatívna športová exhibícia

Organizátorom celej akcie je Občianske združenie Integrácia svieti pre všetky deti rovnako a hlavnou myšlienkou pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú.

Šatan, Lintner a mnohí ďalší

V rámci futbalového zápasu Slovensko vs. Slovensko predvedú svoje loptové umenie nielen mnohí futbalisti a hokejisti, ale napríklad aj zástupcovia Mufuzy – športového kolektívu umelcov.

Účasť predbežne potvrdili Miroslav Šatan, Richard Lintner, Ľuboš Bartečko, Ján Ďurovčík, Martin Mňahončák, Ivan Vojtek, Filip Šebo a mnohí ďalší. Chýbať, samozrejme, nebudú ani viacerí futbaloví reprezentanti.

Diváci, ktorí do haly zavítajú, sa okrem spomenutého zápasu môžu tešiť na viaceré sprievodné akcie. Rozdávať sa budú dresy, futbalové lopty a podpisové karty.

Pre deti budú nachystané rôzne darčeky a predovšetkým zaujímavá súťaž, v ktorej budú súťažiť o zájazd do Chicaga za Mariánom Hossom spolu s raperom Majkom Spiritom.

Bližšie informácie o tejto súťaži sa budú môcť záujemcovia dozvedieť priamo na exhibícii. Vyvrcholením celého večera bude slávnostné odovzdanie výťažku zo vstupného osobám, ktorým bude vyzbieraná suma určená.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V Prešove sa uskutoční Najväčšia charitatívna športová exhibícia