V Prešove sa predstavia internacionáli aj omladina

Ilustračné.
Ilustračné. (Autor: SITA)
Ján Jacoš|26. nov 2016 o 00:00

Sobota bude v metropole Šariša futbalová.

PREŠOV. Na tradičných turnajoch sa predstavia skôr narodení futbalisti i omladina.

Medzinárodný halový futbalový turnaj old boys, ktorý každoročne organizuje Združenie futbalových internacionálov Tatran Prešov, napíše už dvadsiatu ôsmu kapitolu.

V telocvični Spojenej školy na Ul. Ľ. Podjavorinskej (Sídlisko Sekčov) budú od 10. h o Pohár primátorky mesta Prešov zápoliť tímy starých pánov Sabinova, Trebišova, Noweho Saczu, NK Zadar a ZFI Tatran Prešov. O 12.30 h sa začne exhibičné stretnutie hráčov nad 50 rokov Prešova a Trebišova.

Turnaj sa hrá systémom každý s každým, hrací čas jedného duelu je 25 minút. Záverečný hvizd rozhodcu by mal zaznieť okolo 16. hodiny.

Old boys Tatrana Prešov na tomto turnaji triumfovali desaťkrát – naposledy sa tešili z prvenstva vlani, Lokomotívy Košice a Noweho Saczu po päťkrát.

Pre Prešovčanov je podujatie tiež výbornou prípravou na prestížny pražský Vianočný halový turnaj.

Účasť zeleno-bielych internacionálov na tomto podujatí vzišla z iniciatívy najvernejšieho fanúšika prešovského futbalu, žiaľ už nebohého Milana Timoša, ktorý na každý ligový zápas Tatrana cestoval až z Prahy.

V hale Hotelovej akadémie na Baštovej ulici sa uskutoční ôsmy ročník turnaja hráčov do 17 rokov – Pavlovic Cup. Turnaj je spomienkou na prešovskú futbalovú legendu, dvojnásobného kráľa ligových strelcov a prešovského športovca dvadsiateho storočia Ladislava Pavloviča.

Program stretnutí: 9. h 1. FC Tatran Prešov – Jupie futbalová škola Mareka Hamšíka, 9.55 MFK Ružomberok – FC VSS Košice, 10.50 Jupie FŠ Mareka Hamšíka – FC VSS Košice, 11.45 h 1. FC Tatran Prešov – MFK Ružomberok, 15. Jupie FŠ Mareka Hamšíka – MFK Ružomberok, 15.55 h Prešov – FC VSS Košice.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V Prešove sa predstavia internacionáli aj omladina