V Michalovciach chcú zaradiť piateho legionára

SITA|6. mar 2009 o 09:49

V slovenskom futbalovom klube I. ligy MFK Zemplín Michalovce budú mať možno v kádri až päť legionárov.

MICHALOVCE. V slovenskom futbalovom klube I. ligy (druhá najvyššia súťaž) MFK Zemplín Michalovce budú mať možno v kádri až päť legionárov.

Po Ukrajincoch Artemovi Jevľanovovi, Leonidovi Šitovovi, Gruzíncovi Georgijovi Gamkrelidzem a Amadouovi Coulibalym z Burkiny Faso pribudol do mužstva podľa informácie v denníku Korzár 24-ročník alžírsky ofenzívny stredopoliar Sami Hamla.

Zaujímavé je, že rovnako ako spomenutý Coulibaly aj nová možná akvizícia z "čierneho kontinentu" bola najskôr na skúške v klube MFK Košice, kde sa ho rozhodli neangažovať, a tak po ňom siahol zemplínsky klub.

Hamla, ktorý bol v mládežníckom veku vo futbalovej akadémii Olympique Lyon a pôsobil aj v belgickom klube Royale Union Saint-Gilloise i v alžírskom tíme US Alger, sa na nedávnej "próbe" v B-mužstve MFK Košice dokázal dvakrát strelecky presadiť - proti Popradu a práve v dueli s Michalovcami. Zemplínčania robia podľa Korzára všetky administratívne kroky, aby mohol Sami Hamla nastúpiť už v sobotňajšom zápase 20. kola I. ligy v Trenčíne.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V Michalovciach chcú zaradiť piateho legionára