V Čičarovciach po výsledku smútili

Sportnet|22. okt 2007 o 00:00

ČIČAROVCE. Jeden z najzaujímavejších zápasov piatej ligy juho-východ sa hral v Čičarovciach, kde hostili Strážske. V súboji mužstiev z čela tabuľky,

ktoré ťahajú dlhé série bez prehry, sa zrodila remíza 1:1, s čím boli, pochopiteľne, viac nespokojní domáci.

Doplatili na koncovku

V zápase výbornej piatoligovej úrovne mali domáci prevahu, doplatili však na nepremieňanie šancí. Tešiť ich môže iba to, že svoju sériu bez prehry predĺžili na osem stretnutí. "Ujali sme sa vedenia a naďalej sme mali herne navrch, lenže zlyhali sme v zakončení. Vedeli sme, že Strážske, ktoré sa v poslednom čase výrazne zlepšilo, bude výborne brániť, a to sa aj potvrdilo. Škoda, lebo po ťažkých zápasoch vonku sme chceli doma zabodovať naplno," povedal hrajúci tréner Čičaroviec Ferdinand Hornyák.

Cieľ splnili

Ani v Strážskom si už pomaly nepamätajú, kedy naposledy prehrali, veď v Čičarovciach to bol ich už šiesty zápas, v ktorom neodišli z ihriska naprázdno. "Teší ma, že po zlom vstupe do súťaže, sa chlapci vzchopili a neustále potvrdzujú nárast formy. Vedeli sme, že v Čičarovciach to budeme mať ťažké, ale hrali sme trpezlivo a vyrovnania sa napokon dočkali. Bol to výborný zápas a nás teší, že sme v ňom neprehrali," doplnil tréner Strážskeho Miloš Marko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V Čičarovciach po výsledku smútili