Urošovi Matičovi zostanú Košice navždy v srdci

Uroš Matič odchádza z Košíc.
Uroš Matič odchádza z Košíc. (Autor: veja)
Sportnet|27. máj 2013 o 00:00

Azda najsledovanejším mužom stretnutia Košice - Žilina bol hráč s číslom 23 Uroš Matič.

KOŠICE. Nie iba preto, že sa postupne prepracoval na ofenzívneho lídra Košičanov, ale najmä kvôli jeho ohlasovanému odchodu z tímu žltomodrých. Aká bola jeho rozlúčka?

„Škoda, že si cestu do Čermeľa nenašlo viac divákov. Mohli sledovať dobré meranie síl so šancami na oboch stranách,“ začal skromne 23-ročný Srb, ktorý bude pravdepodobne nasledovať svojho staršieho brata Nemanjiu na Pyrenejský polostrov.

„Iba teraz skončila sezóna. Uvidíme, čo a kde sa udeje. Ja som mal i dnes na mysli najmä podať čo najlepší výkon a takto sa s vernými fanúšikmi rozlúčiť. Asi sa lúčim i s Košicami, no tie mi ostanú navždy v srdci. Čo som sa vo futbale naučil, naučili ma tu. Aj ten posledný gól, ktorý síce neznamenal naše konečné víťazstvo, venujem všetkým, čo v tomto meste pre futbal niečo robia a majú ho radi. Košice by si zaslúžili určite viac, no to už musia vyhodnotiť zodpovední,“ premáhal dojatie z lúčenia päťgólový strelec MFK, s ktorým sa pred odchodom do šatne vyfotografovali jeho najväčší priaznivci.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Urošovi Matičovi zostanú Košice navždy v srdci