Ťažký volejbalový týždeň

Vynikajúci zápas. V nedeľu odohrali Spišiačky proti Paneurópe Bratislava najlepší duel v histórii klubu.
Vynikajúci zápas. V nedeľu odohrali Spišiačky proti Paneurópe Bratislava najlepší duel v histórii klubu. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|7. nov 2011 o 00:00

Od stredy do nedele odohrali volejbalistky Spišskej Novej Vsi tri náročné stretnutia.



SP. NOVÁ VES. Volejbalový maratón odštartovali v stredu pohárovou odvetou s Kežmarkom. Aj keď výsledok 3:0 jasne hovorí v prospech Spišiačok, Kežmarčanky odohrali veľmi kvalitný zápas. Oveľa dôležitejšie však boli majstrovské stretnutia s COP Nitra a Paneurópou Bratislava.

S Nitrou jasne dominovali

Po hladkom rozbehu v pohári takmer bezchybne hrajúce zverenkyne Stanislava Vartovníka sfúkli COP Nitra bez väčších problémov 3:0 na sety.

„Proti Kežmarku bolo dôležité, aby sme súperky nepodcenili. To isté platilo aj v súboji s mladými Nitriankami. V oboch zápasoch sme boli vo všetkých herných činnostiach lepším družstvom,“ uviedla kapitánka VK Spišská Nová Ves Paula Kubová.

Skvelý volejbal v nedeľu

Zatiaľ čo v sobotu to bola jednoznačná záležitosť Novovešťaniek, v nedeľu to bol veľký boj. Možno povedať, že za tri roky extraligy na Spiši sa hral doteraz najlepší a najkvalitnejší volejbal. Bojovalo sa o každú loptu, o každý bod o každý set. Domáce hráčky v dlhom prvom sete zvíťazili. Rozhodujúci sa ukázal druhý set, v ktorom už dominovali Bratislavčanky. Nielenže skóre vyrovnali, ale postupne ho aj otočili vo svoj prospech. No volejbal to bol parádny.

„Proti Paneurópe už to bol celkom odlišný duel ako tie dva predtým. Veľmi dobre nám vyšiel prvý set. V druhom a treťom sete nám odišiel príjem a servis. Rovnako nám na pohode nepridali ani niektoré zlé verdikty rozhodcov,“ skonštatovala Paula Kubová po prehre 1:3.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Ťažký volejbalový týždeň