Taekwondisti Sniny si v Bratislave počínali úspešne

Dvadsaťčlenná sninská výprava v Bratislave.
Dvadsaťčlenná sninská výprava v Bratislave. (Autor: archív)
Sportnet|29. jún 2017 o 00:00

Vybojovali päť zlatých, deväť strieborných a päť bronzových medailí.

SNINA. V prvej polovici júna sa v Bratislave konal medzinárodný turnaj v taekwondo pod záštitou Slovenskej asociácie WTF a klubom Ryong ŠKP Bratislava.

Zároveň to bolo 4. kolo Slovenského pohára, na ktorom sa zúčastnilo 430 pretekárov z 54 klubov a reprezentácií z trinástich štátov.

Na tomto turnaji nechýbali ani taekwondisti Sniny v oklieštenej zostave vedení trénerom Tomášom Potockým.

Dvadsaťčlenná zostava si vybojovala päť zlatých, deväť strieborných, päť bronzových medailí a traja pretekári obsadili piate miesto.

Zlato si vybojovali senior M. Matiko vo váhe do 54 kg, A. Chimčák vo váhe do 24 kg, kadet J. Haburaj vo váhe do 49 kg, M. Štofík vo váhe do 41 kg, kadetka I. Pauliková vo váhe 44 kg.

Striebro si vybojovali junior G. Patrik vo váhe do 63 kg, kadet J. Kotus vo váhe do 50 kg, A. Krupjaková vo váhe do 30 kg, kadetka A. Mandzáková vo váhe do 37 kg, kadetka K. Mandzáková vo váhe do 55 kg, M. Mikula vo váhe do 34 kg, junior J. Surinčák vo váhe do 55 kg, senior P. Gunár vo váhe do 63 kg.

Bronz si vybojovali L. Švábová vo váhe do 24 kg, junior T. Kamenca vo váhe do 59 kg, senior S. Kukura vo váhe do 58 kg, kadetka B. Krupjaková vo váhe do 42 kg, kadet G. Poldruhák vo váhe do 30 kg.

Piate miesto vybojovali junior M. Matiko vo váhe do 55 kg, kadet P. Petro vo váhe do 37 kg, senior M. Suchý vo váhe do 74 kg.
Spomedzi 54 klubov, ktorí boli kvalifikovaní na tomto turnaji, Klub Sninských taekwondistov obsadil pekné piate miesto.

„Bol to silne obsadený turnaj a hoci oslabení sme zabojovali a obsadili pekné piate miesto. Všetkým patrí poďakovanie za dobrú reprezentáciu nášho klubu,“ konštatoval tréner Tomáš Potocký.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Taekwondisti Sniny si v Bratislave počínali úspešne