Synov dar otcovi - Z takmer zatracovaného sa stal oslavovaný

Sportnet|14. nov 2005 o 00:00

Prešov - Keď v úvode druhého polčasu Marek Gruca neskóroval vo vyloženej šanci a neskôr zastavil gólom zaváňajúci protiútok, takmer sa stal

zatracovaným hráčom Tatrana. Tesne pred koncom stretnutia, kedy sa zápas s Dinamom lámal, prišli však dve skvelé Marekove chvíle. V prebiehajúcej 59. minúte dramatického duelu upravil na 28:24. Po chvíli zobral pozorným čítaním hry súperovi loptu a po samostatnom úniku zvýšil na 29:24. Mimoriadne dôležité okamihy súboja.

"Po mojom prvom góle som to vzal tak trochu na seba. Zvýšená koncentrácia na záverečné chvíle sa vyplatila. A netajím, zdravo som sa vyhecoval. V útoku som dovtedy toho veľa nenahral. Poriadne som sa nechytil. Takže si to vynahradil až v závere," vyriekol M.Gruca. Všetko ale ideálne nebolo. Obrana Tatrana, najmä v strede mala dosť medzier. "Pravda. Nepristupovali sme včas k strelcom súpera. Z toho to hlavne pramenilo. Bražnik pochytal z pivota i z krídiel. Z diaľky to cez stred viackrát prešlo. Hlavne, že sme "ukočírovali" ten záver." Deň pred stretnutím s Dinamom Bukurešť váš otec, bývalý hádzanár Tatrana Prešov slávil päťdesiatku. Takže zrejme ani nemusíme hádať komu tie dva dôležité góly venujete? "Jednoznačne, blahoželám mu aj touto cestou a na diaľku mu tie góly posielam."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Synov dar otcovi - Z takmer zatracovaného sa stal oslavovaný