Štefan Gunda vybojoval cenné druhé miesto

Sportnet|11. nov 2005 o 00:00

Rožňava - Poslednú októbrovú sobotu prebehlo v telocvični Základnej školy na Ulici pionierov v Rožňave tretie kolo Slovenskej ligy taekwondo WTF.

Pretekalo sa v športovom zápase i súborných cvičeniach. V konkurencii všetkých slovenských klubov si pretekári rožňavského Hakimi teamu vybojovali viacero cenných kovov.

Úplnú premiéru v športovom zápase a hneď aj víťaznú mal Roman Kováč, ktorý si medzi žiakmi/B vo váhe do 24 kg poradil so všetkými troma súpermi. Vybojoval si tak svoje premiérové prvé miesto. V kategórii juniori/B do 59 kg pokračoval Karim al-Serori aj v tomto kole vo víťaznom ťažení. Zdolal oboch svojich súperov a obhájil tak svoje prvenstvo. Svoju premiéru medzi seniormi mal Štefan Gunda. V "áčkovej" kategórii do 78 kg si počínal veľmi dobre. Vo finále sa postavil proti slovenskému reprezentantovi z klubu ILYO Košice Róbertovi Brázovi. Po dvoch kolách viedol nad ním 2:0, ale dvadsať sekúnd pred koncom tretieho inkasoval techniku do hlavy. "Nebyť tejto techniky, Števo má prvenstvo. No aj napriek tomu je to veľmi cenné druhé miesto. Števo predviedol veľmi dobrú taktiku voči tomuto súperovi," povedala trénerka Hakimi teamu Nora Kiššová. Ďalšie medailové umiestnenia si vybojovali Juraj - Gregor Nemčok, ktorý medzi žiakmi/B do 36 kg získal tretie miesto a Peter Torok, ktorý medzi seniormi/B do 78 kg skončil na druhom mieste.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Štefan Gunda vybojoval cenné druhé miesto