Staroľubovňanov o návrat z Plavnice zatiaľ nežiadali

Peter Rindoš|26. sep 2012 o 00:00

Kmeňových futbalistov Starej Ľubovne hrajúcich za Plavnicu zatiaľ nikto z vedenia MFK neoslovil. Hráči sú v Plavnici spokojní.



STARÁ ĽUBOVŇA. Výrazný úpadok tímu z okresného mesta chce zastaviť jeho nový prezident. Anton Karniš z MFK Stará Ľubovňa nedávno avizoval, že chcú osloviť svojich bývalých hráčov. Niektorí sú na hosťovaní v Plavnici, kde patria ku kľúčovým postavám.

„Pokúšame sa jednať aj s niektorými hráčmi momentálne pôsobiacimi v piatoligovej Plavnici. Ak k vzájomným dohodám nedôjde, budeme s pôvodným kádrom pokračovať s tým, že budeme hľadať nejaké vhodné posily z vlastných odchovancov,“ prezradil v nedávnom rozhovore pre naše noviny prezident MFK Anton Karniš.

Stará Ľubovňa minulú sezónu vypadla do nižšej súťaže. Trápenie pokračuje aj vo štvrtej lige, kde sa pohybuje na najnižších priečkach.

Hráčov zatiaľ neoslovili, v Plavnici si pochvaľujú partiu

Futbalovú eufóriu naopak v ostatných rokoch prežívajú v Plavnici. Mužstvo FK Družstevník je momentálne v pozícii lídra piatej ligy Sever.

Medzi kľúčové postavy patria aj kmeňoví hráči MFK. Zisťovali sme, či ich zo staroľubovnianskeho vedenia niekto oslovil. Prípadne, ako by sa k celej veci postavili.

„Nikto ma neoslovil. V Plavnici sa nám momentálne darí, sme tu dobrá partia a chcel by som tu ostať. Viac k tomu nemám čo dodať,“ povedal Matúš Dlugoš.

Reagoval aj jeho menovec. „Osobne ma ešte nikto neoslovil. Ak by tak bolo, som ochotný sa na túto tému rozprávať. Viac zatiaľ povedať neviem,“ prezradil útočník Matúš Mariančík.

„Na túto tému so mnou ešte nikto nehovoril. Ťažko k tomu niečo viac dodať. V Plavnici sme dobrá partia, som tu spokojný. Všetko je však o komunikácii,“ poznamenal Martin Kupec, defenzívny stredopoliar.

Odpoveďou prekvapil najmladší zo štvorice Lukáš Vandžura. „Neoslovili ma, vidím to však tak, že s futbalom po sezóne skončím. Chcel som už pred touto sezónou, presvedčila ma však výborná partia v plavnickom tíme,“ odpovedal talentovaný futbalista.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Staroľubovňanov o návrat z Plavnice zatiaľ nežiadali