Stará Ľubovňa sa tešila v Radvani

Sportnet|12. nov 2013 o 00:00

Na ihrisku súpera sa tešili piatoligoví futbalisti MFK Stará Ľubovňa z výhry.

STARÁ ĽUBOVŇA. Na pôde Radvane nad Laborcom zvíťazili 2:1, hoci čelili pokutovému kopu a od 56. minúty mali vylúčeného Sikorjaka.

Stretnutie sa mohlo začať vyvíjať v prospech domácich, ale v 33. minúte nepremenili penaltu. Platilo známe pravidlo „nedáš-dostaneš“, lebo už o tri minúty otvoril skóre Dávid Nemergut. Tento hráč sa na radosť hostí presadil aj v 41. minúte.

Po zmene strán domáci chceli s výsledkom niečo urobiť a už v 53. minúte znížili na 1:2. Navyše, o tri minúty pod sprchy po červenej karte putoval Sikorjak.

Starej Ľubovni sa rysovali krušné chvíle, ale pomohlo im, že aj domáci hráč bol v 73. minúte vylúčený. Do konca stretnutia už góly nepadli, a tak tri body ukoristil zástupca nášho regiónu.

Stará Ľubovňa sa tak na Radvaň dotiahla aj bodovo a v tabuľke jej patrí 6. miesto. Vylepšiť ho bude môcť v sobotu od 13. hod., keďže doma privíta posledný Kežmarok.

TJ Družstevník Radvaň nad Laborcom – MFK Stará Ľubovňa 1:2 (0:2)

Góly: 53. Gabák - 36. a 41. D. Nemergut. ČK: 73. Svičin - 56. Sikorjak. Stará Ľubovňa: Bičuš – J. Pavlišin, Mariančik, Jozef Kosturko, Štefánik, Sikorjak, Selep, Juraj Kosturko, R. Nemergut, Sekelský, D. Nemergut (74. Martinek, 89. Arendáč).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Stará Ľubovňa sa tešila v Radvani