Tréner Slovana si pochvaľuje zápasy v Katare. Hrali sme s dobrým súperom, vraví (Sportnet podcast)

(Autor: Instagram - alrayyansc)
Sportnet|29. jan 2024 o 07:15

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je pondelok, 29. január, a v tento deň pred šiestimi rokmi založil legendárny David Beckham klub Inter Miami, ktorý pôsobí v americkej MLS a jeho dres v súčasnosti oblieka Lionel Messi.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Michalovce zachránil Škorvánek

Lídri hokejovej extraligy zo Spišskej Novej Vsi prehrali už štyri zápase v rade. Najskôr nedokázali v piatok zdolať Poprad a následne podľahli Novým Zámkom.

V oboch prípadoch 3:4. Druhý Poprad sa zasa raduje zo šesťzápasovej série výhier, vďaka ktorej sa dotiahol na Spišiakov na rozdiel jedného bodu.

V oboch tohtovíkendových kolách dokázali dvakrát triumfovať aj tretie Košice a siedmy Zvolen.

Bratislavský Slovan v piatok vyhral nad Liptákmi 3:1, no v nedeľu podal pravdepodobne najlepší výkon počas prvých dvoch tretín v sezóne, no to však na Michalovce s vynikajúcim Stanislavom Škorvánkom v bráne nestačilo.

Slová trénerov Petra Kúdelku a Petra Oremusa nájdete v podcaste.

Viac k téme

Jamrichovej úspech

Mladá slovenská tenistka Renáta Jamrichová sa stala víťazkou juniorskej dvojhry na Australian Open.

Na turnaji stratila iba jeden set a vo finále si poradila s Emerson Jonesovou 6:4, 6:1 na sety. V Melbourne získala už svoj druhý titul.

Vlani sa tešila v juniorskej štvorhre spoločne s Taliankou Federicou Urgesiovou. Šestnásťročná rodáčka z Trnavy ale napodobnila úspech Terezy Mihalíkovej, ktorá v Melbourne ovládla rovnakú súťaž pred deviatimi rokmi.

V ére samostatného Slovenska sa na juniorskej úrovni podarilo vyhrať grandslamovú dvojhru aj Martinovi Kližanovi na Roland Garros 2006 a tiež Kristíne Kučovej o rok neskôr na US Open.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Tréner Slovana si pochvaľuje zápasy v Katare. Hrali sme s dobrým súperom, vraví (Sportnet podcast)