Spišiačky si dali víťazný darček pod stromček

Dnes posledný zápas roka. Spišiačky ešte nesviatkujú, dnes hostia Žiar nad Hronom.
Dnes posledný zápas roka. Spišiačky ešte nesviatkujú, dnes hostia Žiar nad Hronom. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|22. dec 2012 o 00:00

Volejbalistky vyhrali bez straty setu v Kežmarku.



SP. NOVÁ VES. Kadetky zasa vyprevadili hráčky VK Šaca domov po výhrach 3:0 a 3:0, pričom doteraz ešte neprehrali ani set. Juniorky mali voľno.

V prvých dvoch setoch domáce hráčky hrali zakríknuto a nenašli recept na rýchlu hru súpera. V treťom sete domáca trénerka urobila zmeny v zostave, poslala na ihrisko Svatošovú, ktorá priniesla oživenie do družstva. Domáce viedli v koncovke 22:21, ale vlastnými chybami sa pripravili o lepší výsledok. Vynikajúci výkon podala v drese Spišskej Novej Vsi Paula Kubová, ktorá zaznamenala 25 bodov.

Extraliga, ženy - 13. kolo: KV Oktan Benzinol Kežmarok – VK Spišská Nová Ves 0:3 (-15,-15,-23).

Spišská Nová Ves: Kubová 25, Mikušová 4, Harčárová 1, Jakábová 17, Olejníková 5, Becková 6, libero Vartovníková (Slančová 0, Fábryová 0).

Tréner žien VK Zdenek Hauer po stretnutí povedal: „Nastúpili sme s Jakábovou a Olejníkovou na smeči, Mikušovou a Beckovou na bloku, Kubová na univerzáli a Harčárová na nahrávke, Vartovníková na libere. V prvých dvoch setoch sme jasne dominovali, hlavne zásluhou dobrého servisu a obrany na sieti a v poli. Jasnému výsledku v prvých dvoch setoch napomohol aj dobrý príjem a následný slušný útok. Dominovali sme vo všetkom. Do tretieho setu otočila trénerka Kežmarku postavenie a set bol ďaleko vyrovnanejší. Treba však povedať, že hlavne zásluhou našich chýb, 5 útokov do autu, pokazené servisy a príjem. Olejníkovú nahradila Fábryová a nepriaznivý vývoj sa začal obracať. V koncovke setu sme už mali herne i psychicky navrch. V našom tíme vynikli Kubová, Jakábová a výborný výkon podala Vartovníková.“

V 14. kole ženy hrajú ženy posledný raz tohto roku doma. Dnes hostia doma Žiar nad Hronom. Hrá o 18. hodine.

Prvý s posledným

V poslednom tohtoročnom ligovom kole kadetiek hralo prvé družstvo s posledným. Hráčky Šace doteraz nevyhrali v súťaži ani set a podľa toho vyzerala aj hra. Výsledky setov hovoria za všetko.

OM kadetky - 6. kolo: VK Spišská Nová Ves – VK Šaca 3:0 (9, 6, 4), 3:0 (10, 8, 5)

Základná zostava: Bodáková, Nováková, Zeleňáková, Mulíková, Dulíková, Hnátová, striedali: Antlová.

Trénerka junioriek Eva Fabianová: „Posledným zápasom v kadetskej súťaži v tomto roku sme potvrdili úspešnosť v súťaži. Najbližší zápas nás čaká 13.1.2013 v Starej Ľubovni. Verím, že dievčatá skoro v mesačnej prestávke budú na sebe poctivo pracovať, aby sme mohli v novom roku predvádzať ešte kvalitnejšie volejbalové akcie, lahodné oku diváka. Zároveň chcem poďakovať v mene dievčat a v mojom mene našim priaznivcom a divákom, ktorí nás podporovali svojim fandením a dúfam, že nás budú aj naďalej podporovať aj v Novom roku 2013. Želáme všetkým príjemné Vianočné sviatky a Šťastný Nový rok 2013.“

Juniorky hrajú až 12. januára 2013 v Hnúšti. Kadetky hrajú v nedeľu 13.1.2012 vonku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Spišiačky si dali víťazný darček pod stromček