Spišiaci dnes nastúpia s novým trénerom

Odpútať sa z posledného miesta. To je hlavný cieľ Spišiakov v dnešnom stretnutí s Kremničkou.
Odpútať sa z posledného miesta. To je hlavný cieľ Spišiakov v dnešnom stretnutí s Kremničkou. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|29. sep 2012 o 00:00

Ostatné dni v FK Spišská Nová Ves boli opäť hektické. Posledné miesto nútilo zodpovedných konať.



SP. NOVÁ VES. Správna rada FK Spišská Nová Ves prebrala nelichotivé postavenie mužstva na samom spodku treťoligovej tabuľky.

V snahe prebudiť mužstvo v druhej polovici jesennej časti k lepším výkonom a hlavne k získavaniu bodov rozhodla o odchode Miroslava Dunčka z pozície hlavného kormidelníka celku dospelých.

„Po rokovaní s členmi správnej rady prijal ponuku pomôcť mužstvu k postupu na vyššie priečky tabuľky na Spiši dobre známy Bartolomej Ogurčák. Uvoľnený post asistenta po odchode Rudolfa Pavlíka zostane do konca jesennej časti neobsadený, hlavnému trénerovi vypomôže v rámci možností, ktoré mu poskytne pôsobenie pri mužstve staršieho dorastu, Pavol Kubus. Správna rada si taktiež v pondelok zvolila svojich nových štatutárnych zástupcov FK,“ opísal najnovšie udalostí pri A–mužstve manažér FK Spišská Nová Ves Patrik Brezovaj.

So štyrmi bodmi sú Novovešťania na poslednom mieste. Cieľ nového trénera je viac než jasný.

„Stačí pohľad na tabuľku a netreba ďalej hovoriť, aký výsledok dnes očakávame. Verím, že všetku futbalovú smolu sme si v predošlých majstrákoch už vyčerpali a konečne sa nám začne dariť,“ dodal P. Brezovaj.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Spišiaci dnes nastúpia s novým trénerom