Slovan začne v Donecku, doma bude hrať 17. septembra

(Autor: Ilustračné - SME - Gabriel Kuchta)
SITA|17. jún 2013 o 14:25

Reprízou finálového stretnutia o Gagarinov pohár medzi Dinamom Moskva a Traktorom Čeľabinsk odštartuje v stredu 4. septembra 6. ročník KHL.

MOSKVA. Hráči Slovana Bratislava začnú sezónu 2013/2014 v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) šnúrou štyroch duelov u súperov - v piatok 6. septembra sa predstavia na ľade Donbassu Doneck, o dva dni neskôr nastúpia v Moskve proti Spartaku, v utorok 10. septembra ich čaká duel v Minsku a o ďalšie tri dni v chorvátskom Záhrebe proti Medveščaku. Doma si "belasí" zahrajú prvýkrát v utorok 17. septembra, ich súperom bude Torpedo Nižnij Novgorod.

Obhajca Gagarinovho pohára Dinamo Moskva sa v Bratislave predstaví v pondelok 23. septembra. Posledný duel základnej časti absolvuje Slovan v utorok 4. marca doma proti Medveščaku Záhreb.

Slovan bude aj v sezóne 2013/2014 vystupovať v Bobrovovej divízii, rovnako aj Dinamo Minsk, Dinamo Riga, Donbass Doneck, Lev Praha, Medveščak Záhreb a SKA Petrohrad. Súťažný ročník KHL odštartuje tradičná repríza finále play-off medzi Dinamo Moskva a Traktorom Čeľabinsk v stredu 4. septembra o Pohár Lokomotivu.

Vedenie nadnárodnej súťaže naplánovalo aj reprezentačné prestávky. Prvú od 7. do 10. novembra, druhú v termíne 19. - 22. decembra a tretiu - olympijskú - od 6. do 23. februára 2014.

Začiatok play-off je na programe od 7. marca a víťaz Gagarinovho pohára bude známy najneskôr 30. apríla 2014, kedy sa uskutoční prípadný siedmy zápas finále vyraďovacej časti.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan začne v Donecku, doma bude hrať 17. septembra