Skočovski: Nemali sme prehrať

Zbytočná prehra. BAM Poprad na Slovane neuspel.
Zbytočná prehra. BAM Poprad na Slovane neuspel. (Autor: Richard Hudeček)
Richard Hudeček|8. dec 2015 o 00:00

S prázdnymi rukami sa vracali domov z hlavného mesta basketbalistky BAM Poprad.

V dôležitom súboji prehrali na palubovke Slovana Bratislava o osem bodov.

POPRAD. Stretnutie pritom mali hráčky spod Tatier rozbehnuté výborne. Prvý polčas vyhrali o štyri body a zdalo sa, že kráčajú za cenným triumfom.

„Nejde o sklamanie. Skôr by som povedal, že už zúrim z toho, že hráčky si nevedia nájsť cestu k výhre, aj keď sme stretnutie mali celkom fajn rozbehnuté. Myslím si, že sme tento zápas nemali prehrať. Nezodpovednosť a nedisciplinovanosť nás stála víťazstvo,“ neradostne konštatoval tréner BAM Poprad Igor Skočovski.

Trénera hneval herný prejav

Po reprezentačnej prestávke nepodalo jeho družstvo výkon, aký od neho očakával.

„Určite to malo nejaký svoj vplyv. Hrali sme ale proti družstvu, ktoré je nám kvalitou blízke. Naše najkvalitnejšie hráčky mali hrať tak, aby sme sa tešili z víťazstva. Náš herný prejav nebol podľa mojich predstáv. V závere, keď sa to lámalo, sme to nezahrali tak, ako sme sa dohodli. Konkrétne toto mi vadilo. Nevedeli sme to dať dokopy ani oddychovými časmi, ani rotáciou hráčok. Nepomohlo nám ani to, že v kľúčovom momente boli na ihrisku hráčky, ktoré majú skúsenosti,“ nechápavo krútil hlavou popradský kouč.

Najbližšie sa jeho zverenky predstavia na palubovke majstrovského Good Angels Košice.

„Čaká nás zápas, ktorý iba pridá soľ na ranu, ktorú teraz máme. Vždy však hovorím, že treba hrať najlepší basketbal, aký vieme a z toho ťažiť. Tréningom musíme riešiť to, s čím máme problém. Potom nás čakajú zápasy so Šamorínom a Banskou Bystricou, v ktorých sa pokúsime vrátiť na víťaznú vlnu,“ dodal Igor Skočovski.

Výsledok – sobota: BK Slovan Bratislava – BAM Poprad 69:61 (29:33), najviac bodov BAM: Petríková 15, Hadačová 14, Theinerová 12.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Skočovski: Nemali sme prehrať