ŠK Milénium v Ružinej nepresvedčivo

Sportnet|20. aug 2013 o 00:00

V 3. kole východnej skupiny 3. futbalovej ligy Bardejovská Nová Ves inkasovala v Ružinej tri góly.

RUŽINÁ. V mužstve stále chýba niekoľko zranených hráčov, no najväčším sklamaním bolo vystúpenie tých, ktorí dostali príležitosť.

Kormidelník ŠK Milénium František Šott mladší zvýrazňuje, že to nebol taký oduševnený výkon, na aký sú zvyknutí.

„Niektorí sú si asi istí miestom, keďže dosť hráčov chýba. Mali by sme sa zomknúť, no reakcia chlapcov je iná a neprijateľná, aj keď je nás málo. Treba zlepšiť celkový prejav i prístup k hre.”

Predsa len to nebol až tak slabý výkon, ako ukazuje výsledok. Šott je presvedčený, že je to pre všetkých dobrá škola.

„Pribitný nás mohol dostať do vedenia, šancu po rohu mal aj Stachura či Kiseľ. Lenže vzadu sme urobili individuálne chyby, kde chýba zranený Gerčák a nemôže hrať ani Macečko. Pre všetkých ja táto súťaž dobrou školou. Pribitný bol vylúčený po „citlivom posúdení” nášho snaženia, rozhodca videl, kde je naša silná stránka. Veď my sme urobili tri fauly a dostali tri karty...”

Fakty

Ružiná - Bardejovská Nová Ves 3:0 (2:0)

Góly: Gajdošík, Kamendy, Lukáč. ŽK: Kamendy, Cibuľa, Kotora – Pribitný, Stachura. ČK: 63. Pribitný za dve ŽK. Rozhodca Somolani, 200 divákov.

ŠK Milénium 2000: Kačmár – Iľko, Virgala, Jaš, Stachura, Pavúk, Luščák, Šott (73. Knap), Pribitný, Kiseľ , (79. Liček), Jančošek.

V 4. kole v nedeľu 25. 8. od 16. hod. hrá Bard. Nová Ves s Martinom. V 2. kole o Slovenský pohár sa stretne s Rimavskou Sobotou.

šč

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»ŠK Milénium v Ružinej nepresvedčivo