Šimonek sa vrátil do zostavy víťazným gólom

Jediný gólový moment. Šimonek už v 4. minúte rozvlnil sieť a rozhodol.
Jediný gólový moment. Šimonek už v 4. minúte rozvlnil sieť a rozhodol. (Autor: Richard Hudeček)
Richard Hudeček|26. apr 2016 o 00:00

Útočník druholigového FK Poprad rozhodol o najtesnejšom víťazstve domácich nad Tepličkou nad Váhom.

Tomu sa povie návrat do zostavy ako hrom. Útočník druholigového FK Poprad Arnold Šimonek sa vrátil na ihrisko po šiestich týždňoch a jediným gólom v zápase rozhodol o najtesnejšom víťazstve domácich nad Tepličkou nad Váhom.

POPRAD. Šimonek absentoval na súpiske Popradčanov šesť týždňov. Tvrdý dištanc si vyslúžil za červenú kartu zo zápasu proti Lokomotíve Košice.

„Bolo to veľmi dlhých šesť týždňov. Len som trénoval a čakal. Podali sme po polovici trestu odvolanie, no neuspeli sme. Musel som si odsedieť natvrdo,“ uviedol Arnold Šimonek, ktorý sa stal hrdinom sobotňajšieho duelu.

„Teším sa z gólu, aj z víťazstva. Veľmi ma však mrzí ako dopadla naša sezóna. Cieľom bolo postúpiť do prvej šestky,“ povzdychol si Šimonek, ktorý sa za trénerovu dôveru odvďačil presným zásahom.

Ako sa cítil na ihrisku po takom dlhom hernom výpadku?

„Čo sa týka fyzického stavu, nebolo to zlé. Akurát ma tento týždeň trochu trápil chrbát, preto som menej trénoval. Verím, že sa dám dokopy ešte viac a bude to dobré,“ ozrejmil navrátilec do zostavy.

Tréner Pavol Mlynár ho zaradil do základnej jedenástky, v 58. minúte ho vystriedal Marko Lukáč.

[content type="avizo-clanok" id=" 8176557" url-type="sme-article"][/content]

Museli sa otriasť

Skúsený futbalista bol jednou z tohtoročných posíl FK Poprad. Klubovou aj jeho osobnou ambíciou bolo bojovať o postup medzi futbalovú elitu. Hrať v skupine o záchranu je pre neho veľkým sklamaním.

„Osobne ma to mrzí ešte viac, lebo každý vie ako som dopadol. Po skončení základnej časti sme sa z toho museli otriasť. Teraz musíme normálne dohrať sezónu, sústrediť sa na každý jeden zápas. V lete musíme urobiť dobrú letnú prípravu a odštartovať to od novej sezóny,“ dodal Arnold Šimonek.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Šimonek sa vrátil do zostavy víťazným gólom