Šesť slovenských víťazstiev na talianskom šampionáte

SITA|27. máj 2008 o 16:08

TOSCOLANO MADERNO 27. mája (SITA) - Na otvorených majstrovstvách Talianska v pretláčaní rukou v športovej hale Palazzetto dello Sport v meste Toscolano Maderno si slovenskí reprezentanti vybojovali až ...

TOSCOLANO MADERNO 27. mája (SITA) - Na otvorených majstrovstvách Talianska v pretláčaní rukou v športovej hale Palazzetto dello Sport v meste Toscolano Maderno si slovenskí reprezentanti vybojovali až šesť prvenstiev. Ľubomír Jagnešák zvíťazil v súťaži pravou i ľavou rukou v kategórii do 80 kg a navyše aj v Open kategórii nad 85 kg. Radoslav Dobrovič bol najlepší pravou rukou do 85 kg a ľavou nad 80 kg. Marian Ďalák vyhral súťaž do 85 kg pravou rukou a v kategórii ľavou rukou nad 80 kg skončil tretí.

"Podľa vyjadrenia usporiadateľov súťaže bol Ľubo Jagnešák podobne ako pred rokom aj teraz najväčšou hviezdou šampionátu. Skvele si však počínali aj ďalší naši dvaja športovci, mám z ich vystúpenia radosť," zhodnotil pre internetovú stránku SAPR vystúpenie trojice Slovákov reprezentačný tréner Ján Ďalák.


Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Šesť slovenských víťazstiev na talianskom šampionáte