Sabinovské futsalové družstvá prekvapili

Sportnet|17. feb 2010 o 00:00

Už prvé kolo Slovenského pohára vo futsale prinieslo niekoľko prekvapujúcich výsledkov, medzi ktoré patrí aj vyradenie extraligového celku P.K.P. Košice, ktoré prehralo najtesnejším rozdielom v Čadci (3:4).

S pohárovou súťažou sa okrem košického celku lúčili aj ďalší štyria extraligisti - Nové Zámky, MFsK Nitra, ŠFsK Nitra a Žilina, čo môžeme považovať za veľké prekvapenie.

KOŠICE. O ďalšie sa postarala dvojica účastníkov našej 3b extraligy Oscar Sabinov a Dukla Sabinov, ktorá v domácom prostredí zvládla krst ohňom veľmi dobre.

Dukla prevalcovala extraligistu

Dvojciferné víťazstvo 11:2 nad Nitrou má svoju cenu pre hráčov Dukly, ktorí doslova koncertovali v druhom polčase. Je na škodu, že exraligista pricestoval iba s béčkom, ktoré iba desať minút dokázalo držať krok s domácim družstvom. Pre nováčika je výsledok viac ako lichotivý a potvrdil výkonnostný vzostup hráčov. Viac zo svojho herného umenia museli ukázať hráči Oscaru v súboji so Žirafou Žilina. Vo vyrovnanom stretnutí trikrát viedli, no v druhom polčase dokonca prehrávali 3:4. Záverečné minúty predsa len lepšie zvládli hostitelia, ktorí dvoma gólmi otočili výsledok vo svoj prospech. Do druhého kola postúpil šťastnejší celok, ale nič to nemení na skutočnosti, že Dukla aj Oscar dosiahli prenikavý úspech vo svojej krátkej futsalovej histórii. V druhom kole sa predstaví 16 družstiev, z ktorých pätica je z nášho regiónu. Bez boja postúpila trojica z nich – majstrovské RCS Košice a Truck team Trebišov a Delta online Košice, ktoré doplnili oba sabinovské. Žreb dal dohromady našim celkom týchto súperov: Neografia Martin – RCS Košice, Truck team Trebišov – Delta online Košice, OScar abinov – Pinorela Bratislava, Dukla Sabinov – Mima Divus Trnava.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Sabinovské futsalové družstvá prekvapili