Rožňava rozhodla na začiatku zápasu

Gólman MFK Sobrance B. Kica hlavne v druhom polčase zmaril viacero vyložených šancí rožňavských hráčov.
Gólman MFK Sobrance B. Kica hlavne v druhom polčase zmaril viacero vyložených šancí rožňavských hráčov. (Autor: Peter Podolinský)
Peter Podolinský|6. jún 2016 o 00:00

Rožňavčania vstúpili do zápasu dvoma gólmi a po väčšinu času držali taktovku.

ROŽŇAVA. V ostatnom domácom vystúpení nechceli hráči MFK Rožňava pretrhnúť šnúru kvalitných výsledkov. Do 20. min. už viedli po góloch Pa. Gereho a J. Figúra 2:0.

Hostia sa síce postupne zlepšovali, no domáci boli stále nebezpeční. Gólov sa však diváci dočkali až v závere. Minútu pred koncom zvýšil na 3:0 Á. Lippai, no hostia stihli do konca zápasu ešte korigovať Tokárom.

„Zaspali sme úvod zápasu,“ konštatoval tréner MFK Sobrance Jaroslav Gomboš. „Potom sme síce hru vyrovnali, ale úvod nám nevyšiel.“

Podľa neho sa na tom podpísalo aj to, že v zápase už o nič nešlo. „Do tabuľky už toho veľa nepovie,“ povedal Gomboš.

Naopak Rožňavčania mali silnú motiváciu. Na jar doma nestratili ani bod a chceli, aby to tak zostalo aj po poslednom domácom vystúpení v tomto ročníku.

„Sezónu na domácej pôde sme chceli zakončiť víťazstvom a natiahnuť tak sériu. Chceli sme odohrať dobrý zápas a aj tak prilákať fanúškov,“ povedal tréner MFK Rožňava Ladislav Dávid.

Jeho zverencom sa to aj podarilo. „Do zápasu sme vstúpili veľmi dobre. Rýchlo sme dali góly. Súper sa po prestávke zlepšil, no aj my sme mali viacero sľubných šancí. No premenili sme až tú v závere,“ uzavrel Dávid.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Rožňava rozhodla na začiatku zápasu