Rožňava privíta Westton Cup

Sportnet|4. feb 2011 o 00:00

Futbalový turnaj osobností Westton Cup má za sebou už dlhoročnú tradíciu. Každý rok sa odohráva v inom meste na východe Slovenska a jeho aktuálny 16. ročník zavíta najbližšiu sobotu do Rožňavy.

ROŽŇAVA. Na turnaji si v dvoch skupinách zmeria sily desať mužstiev, v ktorých nebudú chýbať známe osobnosti kultúrneho či športového života.

Organizátori pripravili pre divákov viacero prekvapení, jedným z nich je aj účasť dvoch ženských mužstiev. Prídu Stropkovské mušketierky a dievčenský FK Spišská Nová Ves. "Je to prvýkrát, čo sa objavia na turnaji. V každom prípade však nechcú byť len do počtu, ale chcú potrápiť súperov," povedal za organizačný tím Miroslav Mackulín.


Podujatie štartuje o deviatej ráno futbalovými zápasmi v skupinách. Westton Cup, to však nie je len futbal. Jeho súčasťou je aj kultúrny program. O ten sa v novej športovej hale postará nielen populárna skupina Drišľak, ale aj rožňavský folklórny súbor Haviar.

"Pozývame športových fanúšikov. Budú si môcť pozrieť zaujímavé futbalové zápasy. Určite nie je obvyklé vidieť toľko známych osobností pohromade, či už sú to Ján Ďurovčík, Patrik Švajda alebo Ľubo Moravčík či Pavol Diňa," poznamenal Miroslav Mackulín.

Na svoje si prídu aj súťaženiachtiví diváci, pre ktorých sú v tombole pripravené atraktívne ceny. Samozrejme, že organizátori tejto nekomerčnej akcie nezabudli na charitu, v rámci ktorej chcú podporiť úspešnú zrakovo postihnutú lyžiarku Henrietu Farkašovú.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Rožňava privíta Westton Cup