Rezerva Popradu doma s Harichovcami nečakane zakopla

Nečakané zakopnutie. Poprad B prehral doma s Harichovcami.
Nečakané zakopnutie. Poprad B prehral doma s Harichovcami. (Autor: riso)
Sportnet|6. máj 2013 o 00:00

Stretnutie šiestej ligy Podtatranskej ovplyvnilo vylúčenie domáceho obrancu Jána Gašpara.

ŠK Harichovce prekvapujúco vyhral v Poprade-Veľkej s domácim FK Poprad B. Stretnutie šiestej ligy Podtatranskej ovplyvnilo vylúčenie domáceho obrancu Jána Gašpara, ktorý po hodine hry videl po dvoch žltých kartách červenú a musel ísť predčasne pod sprchy.

POPRAD-VEĽKÁ. Hostia rozhodli o svojom nečakanom skalpe gólom z pokutového kopu.

„S tromi bodmi sme spokojní, s hrou nejako extra nie. Bol to dosť hektický týždeň, pretože cez týždeň nemáme hráčov pohromade. Máme štyroch študentov, dnes sa nám konečne podarilo mať mužstvo pokope. Mali sme aj šťastie, domáci nevyužili nejaké šance. Ku koncu sme ale aj my mohli pridať ešte nejaký gól. Bol to taký pohodový zápas so zbytočnými žltými kartami," konštatoval asistent hosťujúceho trénera Marián Blicha.

"Nakoniec sme so šťastím vyhrali, aj keď si myslím, že aj trochu zaslúžene. Domáci nás dokázali zatlačiť, aj keď hrali o jedného hráča menej. Báli sme sa o výsledok, máme v mužstve troch 17-ročných chlapcov, ktorým chýbajú skúsenosti. Myslím si, že ešte pred pokutovým kopom nám nebol uznaný regulárny gól. Okrem toho mohli byť zo strany súpera vylúčení ďalší dvaja hráči, ktorí mali po žltej karte, no druhú im hlavný rozhodca nedal. Ani terén nebol ideálny, lopta na ňom odskakovala, s výsledkom som určite spokojný,“dodal Marián Blicha.

Každá séria sa raz skončí

Domáce mužstvo viedol z lavičky Rastislav Polakovič.

„Po dvoch vynikajúcich zápasoch nám tento nevyšiel. Nastúpili sme v oklieštenej zostave s dvomi dorastencami, máme viacerých zranených hráčov. Prvý polčas bol z našej strany celkom seriózny, nevyužili sme však viaceré šance, brankár hostí viackrát podržal. Druhý polčas dosť ovplyvnilo nešťastné vylúčenie nášho obrancu, po ktorom sme museli preskupiť zadné rady. Aj od tohto momentu, si dovolím tvrdiť, že sme boli lepším mužstvom. Súper vyhral gólom z penalty, blahoželám mu. Naši chlapci musia zlepšiť tréningovú morálku,“ povedal Polakovič.

Záverečný vabank Popradčanom nevyšiel, v závere obojstranne pribúdalo na ihrisku dosť veľa nervozity.

„Bolo to zbytočné, pramenilo to ale z toho, že súper už zdržiaval, lebo vycítil šancu na plný bodový zisk. Každá séria sa raz skončí, pevne verím, že v stredu s Levočou túto prehru odčiníme a potešíme našich divákov, ktorých prišlo opäť dosť,“ dodal Polakovič.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Rezerva Popradu doma s Harichovcami nečakane zakopla