Revúca privítala neznámy Martin

Sportnet|25. okt 2012 o 00:00

V novej sezóne bol AVK Magnezit preradený do oblasti Stred. Vďaka tomu sa budú stretávať s inými súpermi ako doteraz.

Jedným z nich je aj Martin, ktorý hostili v prvých domácich zápasoch.

REVÚCA. Volejbalisti AVK Magnezit začali prvoligové súboje prehrami v Hriňovej. O to viac sa teda hráči sústredili na domáce zápasy s Martinom.

„Súper má na súpiske hráčov zo Žiliny. Nevedeli sme, čo od Martina očakávať,“ opísal športový riaditeľ AVK Magnezit Revúca Maroš Kumi.

Začiatok bol zo strany domácich nervózny. Nevychádzal im príjem podania, nedostali sa k svojim herným kombináciám.

„V prvom sete sme sa ťahali o každý bod a nám sa podarilo odskočiť až v koncovke. Tú sme dotiahli do konca. V druhom boli lepší súperi, ale veľmi veľa lôpt sme si pokazili sami. Tento sme nakoniec prehrali, čo nás však skôr nakoplo,“ zhodnotil M. Kumi.

„Do tretieho setu sme nastúpili koncentrovaní a súperovi sme prakticky, až na pár smečov, nedovolili nič. Naši hráči sa upokojili, spresnili príjem a prihrávku, nahrávač mohol nahrávať na nacvičené signály. Zápas a aj druhý sme dotiahli do víťazného konca bez vážnejších problémov,“ dodal.

Do kádra AVK sa po dlhšom čase vrátili hráči, ktorí hrávali v Žiline, Humennom. „Myslím si, že najväčšou posilou bude náš odchovanec Martin Turis, ktorý je na hosťovaní z Nitry,“ podotkol M. Kumi.

Výsledok: Revúca - Martin 3:1 a 3:0 (Zostava Revúcej: A. Petráš (C), M. Karabínoš, M. Majoroš, M. Herich, D. Belica, M. Turis, lib. J. Schelling, striedal J. Jankovič, trener I. Kozlík, as. trénera M. Kumi.)

V domácom prostredí sa darilo aj starším žiakom, zdolali Zvolen dvakrát 3:0. Dobre rozbehnutý mali aj turnaj v šestkovom volejbale. Zdolali Lovinobaňu aj Prievidzu, no prehrali so Žilinou.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Revúca privítala neznámy Martin