Prvá basketbalová bitka vyhraná, vojna ešte nie

Prvý bod. Vstup do vyraďavacích bojov vyšiel Spišiakom výborne.
Prvý bod. Vstup do vyraďavacích bojov vyšiel Spišiakom výborne. (Autor: jope)
Sportnet|25. mar 2013 o 00:00

Veľké obavy mali Spišiaci z prvého zápasu play–off. Prievidza s Krunom Krajnovičom patrí medzi najnevyspytateľnejších súperov.



SP. NOVÁ VES. Úradujúci majster, nový tréner Krajnovič a veľká zodpovednosť. To boli tri najväčšie prekážky pred stretnutím prvého kola play–off medzi domáci Spišiakmi a Prievidzou.

Kým pre hráčov je play–off najnáročnejšou časťou sezóny, diváci sa na tieto súboje tešia najviac. Na Spiši tomu zodpovedala návštevnosť a atmosféra.

Od prvých sekúnd to bola veľká basketbalová bitka. Hlavne v prvom polčase „krunovci“ držali s domácimi krok. Po prvej časti hry Novovešťania mali náskok deviatich bodov 39:30. Konečne sa nezopakovali celosezónne zlé tretie štvrtiny.

„Dobre bolo. Všetko bolo dobré – hra, obrana, útok a hlavne výsledok. Už proti Banskej Bystrici sa nám konečne bodovo začalo dariť a pokračovalo to s Prievidzou. Môže nás len tešiť, že sme zabrali ako kolektív. Nemožno zabudnúť na skvelé publikum a poviem to znova po našom – dobro bolo!“ žiaril spokojnosťou po prvom play–off zápase Srb v službách Spišiakov Aco Mandič, ktorý s 21 bodmi sa najväčšou mierou podpísal po víťazstvo 81:63.

„V sérii vedieme síce len 1:0, ale do Prievidze ideme s jednoznačným cieľom – zopakovať výkon zo soboty a pridať ďalšie víťazstvo v sérii. Isto to nebude ľahké, no verím, že aj v stredu večer poviem – dobre bolo!“ s úsmevom dodal Aco Mandič.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Prvá basketbalová bitka vyhraná, vojna ešte nie