Predstavujeme nováčika ŠK Baník Štítnik

Predseda ŠK Baník Štítnik Marek Kuzma.
Predseda ŠK Baník Štítnik Marek Kuzma. (Autor: Karol Csobádi)
Sportnet|27. aug 2015 o 00:00

Po ročnej stagnácii vznikol v Štítniku nový futbalový klub.

Po ročnej stagnácii vznikol v Štítniku nový futbalový klub ŠK Baník Štítnik, ktorý je v sezóne2015/2016 nováčikom II. triedy okresných futbalových majstrovstiev.

ŠTÍTNIK. V letnej príprave odohralo mužstvo tri prípravné zápasy. V Rožňavskom Bystrom prehralo 2:6, v Slavošovciach 0:3 a v Rudnej remizovalo 5:5. Zúčastnilo sa turnaja v Bystrom, kde skončilo na štvrtom mieste.

Gro kádra tvoria prevažne chlapci z bývalého mužstva FK Baník Štítnik, ktorí sú v novom klube na ročnom hosťovaní. Štítničania budú hrať svoje domáce zápasy na ihrisku miestnej strednej školy technickej v ÚHČ v nedeľu.

„Šatne budú v novej telocvični. V nastávajúcej sezóne chceme hrať kombinačný futbal atraktívny pre divákov a potrápiť favoritov na postup,“ povedal predseda klubu Marek Kuzma.

Realizačný tím

Tvoria ho Marek Kuzma (predseda klubu a ISSF manažér), Ladislav Belányi (podpredseda klubu), Ondrej Pazera (tréner), Ilko Minčev (vedúci mužstva).

Káder

Tvoria ho Marcel Čipka, Ladislav Dudáš, Viktor Eltschläger, Milan Gallo, Jozef Gunár, Ladislav Ikri, Tomáš Kandalík, Peter Prokšej, Martin Sivók, Martin Škvareniak, Ján Žiga, Miroslav Spišák, Ján Ragyina, Robert Krága, Vladimír Valent.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Predstavujeme nováčika ŠK Baník Štítnik