Poprad uchmatol baranom iba bod, Bartečko sa zranil

Dramatický súboj. Kamzíci si s baranmi nič nedarovali.
Dramatický súboj. Kamzíci si s baranmi nič nedarovali. (Autor: SITA/Radoslav Maťaš)
Sportnet|24. nov 2014 o 00:00

Až samostatné nájazdy museli rozhodnúť o víťazovi duelu medzi Popradom a Banskou Bystricou.

Kamzíci vôbec po prvýkrát v sezóne ťahali v rozstrele za kratší koniec, keď z troch pokusov ani raz netrafili do čierneho.

POPRAD. Domácich môže tešiť aspoň to, že sa im podarilo vyrovnať z 0:2 na 2:2, pričom vyrovnávajúci gól zaznamenali počas power-play iba štyri sekundy pred záverečným klaksónom.

„Prvá tretina bola vyrovnaná, možno sme v nej mali o niečo viac vyložených šancí ako hostia. V druhej časti po zranení Ľuba Bartečka sme začali viac dohrávať osobné súboje i viac sa tlačiť do brány. Myslím si, že v závere sme boli lepším tímom. Vzhľadom na to, ako sa to vyvíjalo, berieme aj bod, no možno sme si zaslúžili aj dva,“ povedal domáci obranca Štefan Fabian.

Mal výrazný podiel na oboch presných zásahoch kamzíkov, keď asistoval pri góle Sýkoru i Paločka.

„V samom závere som to riskol a posielal som to na odrazený puk, nie priamo na bránu a som rád, že to vyšlo. Mrzí ma však, že v nájazdoch nám to tentoraz nevyšlo. Myslím si, že sme hrali dobrý hokej,“ doplnil Fabian.

Stretnutie malo náboj

Skúsený obranca HK Poprad odovzdal na ľade všetko, čo dokumentovalo aj jeho posledné striedanie v zápase, po ktorom sa ledva doplazil na striedačku.

„Vedeli sme, akým herným štýlom sa bude prezentovať súper a myslím si, že aj preto bol hokej o to zaujímavejší. V osobných súbojoch sme neťahali za kratší koniec, stretnutie malo náboj, škoda len, že sme nezískali aspoň o bod viac,“ povzdychol si Štefan Fabian.

V troch dueloch v rade na domácom ľade získali Popradčania štyri body, teraz ich čaká šnúra troch stretnutí vonku.

Odštartujú ju zajtrajším súbojom v Skalici.

Zranený Luboš Bartečko z HK Poprad (v strede). Foto: SITA/Radoslav Maťaš

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Poprad uchmatol baranom iba bod, Bartečko sa zranil