Polovičná úspešnosť vlkov

Sportnet|26. sep 2011 o 00:00

Mládežníci HC Lev Poprad – Tatranskí vlci mali ťažký víkend. V piatok večer hostili Astanu a v nedeľu privítali Mytiščinských Atlanov.



SP. NOVÁ VES. Vedenie Tatranských vlkov pohotovo zareagovalo na kritiku za veľmi slabý marketing a chýbajúcu propagáciu v prvých dvoch zápasoch proti Rige a v piatok bol na zápas s Astanou vstup zdarma.

Piatkové víťazstvo

Ukázalo sa to ako výborný krok, lebo dve tisícky divákov nielenže videli výborný hokej, ale aj neustále hnali Vlkov do útoku. Keď v prvej minúte predĺženia Ježek parádne trafil, na celom zimáku vypukol gejzír radosti po víťazstve 2:1 v predĺžení.

„Veľké poďakovanie patrí divákom. Prišli v hojnom počte a boli našim šiestym hráčom. Sme radi, že sme zvíťazili. Škoda toho gólu, keď sme „prepadli“ po buly. Nemôžem sa spoliehať na to, že podobne ako s Rigou uhráme víťazstvo na nulu,“ povedal po piatkovom zápase tréner Tatranských vlkov Aleš Totter.

„Bol to ťažký a vyrovnaný duel. Škoda gólu v závere, ale berieme aj víťazstvo v predĺžení. Víťazný gól potešil,“ uviedol hlavný hrdina piatkového duelu Ježek.

Nevydarená nedeľa

Proti Mytiščinským Atlanom začali lepšie Vlci, no hostia boli maximálne efektívni. Zo všetkých doterajších súperov bolo Mitišči najkvalitnejším.

„Nehovorí sa mi tak dobre, ako po predošlých dvoch víťazných zápasoch. Nevedeli sme sa dostať do hry, nevytvorili súvislý tlak. Gratulujem súperovi, bol lepší,“ skonštatoval po prehre 2:5 tréner Kotter.
„Spravili sme množstvo chýb, ktoré nás pripravili o víťazstvo. Súper bol na tom technicky lepší. Mali sme šance v druhej tretine aj na vyrovnanie. Ideme ďalej, teraz nás čakajú ťažkí súperi,“ uviedol strelec prvého gólu Tatranských vlkov Richard Mráz.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Polovičná úspešnosť vlkov