Podstúpil operáciu zuba. Haraslín je pripravený opäť hrať

(Autor: Facebook)
SITA|19. nov 2015 o 11:00

Posledný zápas odohral pred viac ako mesiacom - 16. októbra. Mladý Slovák Lukáš Haraslín prekonal zdravotné problémy a cez víkend by sa mohol vrátiť na poľské ligové trávniky.

GDANSK. Mladý slovenský futbalista v službách poľského klubu Lechia Gdansk Lukáš Haraslín vyslovil nádej, že zdravotné problémy sú uňho minulosťou a bude môcť nastúpiť v najbližšom ligovom dueli na pôde Cracovie Krakov (pondelok 23. novembra o 18.00 h).

Tréner Lechie Thomas von Heesen už koncom októbra avizoval, že mladý Slovák potrebuje približne tri týždne na to, aby bol znova plnohodnotne k dispozícii.

"Haraslín po operácii zuba stratil na sile a potrebuje dva až tri týždne, aby nabral potrebnú formu," vyhlásil vtedy päťdesiatštyriročný Nemec.

20102013slovensko_honduras_ms17_5098220_r7266_res.jpg

Haraslín si obliekal aj dres mládežníckej reprezentácie Slovenska. FOTO - TASR.

Devätnásťročný bratislavský rodák sa naposledy objavil v akcii 16. októbra v zápase proti Górniku Zabrze. "Nastúpil som vtedy v základnej zostave a hralo sa mi dobre," spomínal pre oficiálnu stránku klubu.

"Veril som, že vďaka tomu dostanem šancu aj v ďalších zápasoch. Musel som však podstúpiť operáciu zuba a následne ma skolila angína. Stratil som preto niekoľko týždňov."

Pred odchodom do Poľska pôsobil Haraslín v Taliansku.

"Dúfam, že všetko zlé je už za mnou a budem sa môcť konečne naplno sústrediť iba na futbal. Dohnal som všetky resty a pripravujem sa na najbližší zápas s Cracoviou," konštatoval Haraslín.

"V Krakove som strelil svoj prvý gól v Ekstraklase. Bolo to na štadióne Wisly. Bol by som rád, keby som si to v zopakoval. Poznáme však silu súpera - a to je dôvod, prečo sa na stretnutie pripravujeme veľmi starostlivo."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Podstúpil operáciu zuba. Haraslín je pripravený opäť hrať