Pikantná premiéra

Sportnet|9. jan 2009 o 00:00

Annamária Birkušová sa dnes v Trenčíne premiérovo predstaví v drese IuventyMICHALOVCE. Premiéru bude mať naozaj pikantnú! Mladučká krídelníčka

Annamária Birkušová sa dnes v Trenčíne premiérovo predstaví v drese Iuventy

MICHALOVCE. Premiéru bude mať naozaj pikantnú! Mladučká krídelníčka Annamária Birkušová dnes odohrá svoj prvý zápas v drese michalovskej Iuventy a bude to práve na palubovke Trenčína, odkiaľ po novom roku do Zemplína prestúpila.

Návrat si nevie predstaviť

Hoci Annamária Birkušová vedela o spečatení prestupu do Michaloviec už začiatkom decembra minulého roka a bola upovedomená aj s tým, že hneď po Novom roku sa predstaví už v drese Iuventy v Trenčíne, stále jej akosi nejde do hlavy, že dnes bude v Trenčíne v úlohe súpera. "Aj keď viem, že ma to dnes neminie, radšej si to ani nepredstavujem. Za Trenčín som hrala ešte pred troma týždňami proti Šali, medzitým som prestúpila do Michaloviec a dnes už budem hrať proti svojmu materskému klubu na jeho ihrisku. Bude to pre mňa veľmi zvláštne," neskrývala rozpaky mladučká hádzanárka, ktorá je najvážnejšou adeptkou na zisk prvenstva v ankete Talent roka 2008, ktorú vyhlásia v nedeľu v Bratislave.

Radila trénerovi Lukačínovi

Keďže A. Birkušová v Trenčíne vyrastala a nedávno ešte obliekala jeho dres, pochopiteľne, že už absolvovala debatu s trénerom Michalom Lukačínom na tému predností i slabín dnešného súpera Iuventy. "Rozprávali sme sa hlavne na tému trenčianskej defenzívy, na ktorej je postavená celá ich hra. Myslím si však, že on veľmi dobre vie, čo by malo na súpera platiť. Verím, že budeme úspešní a neodídeme z Trenčína naprázdno," zapriala si 18-ročná hádzanárka, ktorá dnes, zrejme, nebude jedinou debutujúcou hráčkou v drese Iuventy. S výpravou totiž cestuje aj kanonierka Alžbeta Tóthová, ktorá má síce zdravotné problémy, ale už bude k dispozícii.

Dittelová prestupuje a dnes nenastúpi!

Nie, nebojte sa, kanonierka Anna Dittelová bude i naďalej strieľať góly za Iuventu, hoci nadpis v titulku sedí. Obľúbená Anika totiž naozaj prestupuje, ale do stavu manželského. Svadbu má zajtra, takže logicky dnes nenastúpi. A tak aj preto vedenie Iuventy požiadalo vedenie WHIL o predohrávku. Keďže viaceré spoluhráčky nechcú na sobotňajšej veselici chýbať, Michalovce čaká zápas v Trenčíne už dnes o 18.00 hod.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Pikantná premiéra