Packa chce, aby bol jeho príchod vzpruhou pre hráčky Iuventy

Tréner Ján Packa.
Tréner Ján Packa. (Autor: ra)
SITA|5. apr 2018 o 13:52

V Michalovciach sa na záver sezóny rozhodli posilniť realizačný tím.

MICHALOVCE. V Iuvente Michalovce sa na záver sezóny rozhodli posilniť realizačný tím. Na rozhodujúcu fázu sezóny prichádza skúsený kouč Ján Packa.

Šesťdesiatpäťročný kormidelník sa na lavičku úradujúceho šampióna, s ktorým v rokoch 2012 - 2014 získal tri majstrovské tituly, vracia po necelých štyroch rokoch.

"Ponuka ma príjemne prekvapila. Volal mi člen správnej rady klubu Tibor Mačuga, či nemám záujem prísť pomôcť družstvu. Následne sme sa stretli v Bratislave a na základe rozhovoru sme sa dohodli na opätovnej spolupráci. Zmluva znie na tri mesiace. Za ten čas sa spolu pokúsime získať slovenský titul. Schválne hovorím spolu, pretože je tu aj Fero Urban, ktorý bol s tímom viac ako tri roky a bol s ním úspešný. Odviedol kus dobrej roboty. Je dôležité, že zostal v realizačnom tíme aj on. Niektoré veci pozná lepšie ako ja. Môj príchod môže byť vzpruhou pre hráčky, takým príjemným novým vetrom," uviedol v rozhovore pre Noviny Zemplína Packa, ktorý doteraz viedol rakúsky WAT Atzgersdorf.

Zatiaľ do konca sezóny

"Dlho som nad ponukou neváhal. Najťažšie však bolo ukončenie môjho pôsobenia v rakúskom WAT Atzgersdorfe, kde som bol zmluvne viazaný. Veľmi ma nechceli pustiť. Keď sa dozvedeli, že mám v úmysle odísť do Michaloviec, ponúkli mi väčšie peniaze, ale aj dlhodobú zmluvu na päť rokov. Ponuka Iuventy sa však neodmieta.“

Dohoda medzi Iuventou a Packom znie do konca aktuálnej sezóny.

O možnej spolupráci aj po nej sa zatiaľ nehovorilo.

"Mám zmluvu na tri mesiace, takže tu budem tri mesiace. Čo viem, momentálne prebiehajú rokovania o tom, že Iuventu preberie v nastávajúcej sezóne zahraničný tréner. O ďalšej sezóne medzi nami pri rokovaní reč nepadla," dodal nový šéf realizačného tímu michalovských hádzanárok.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Packa chce, aby bol jeho príchod vzpruhou pre hráčky Iuventy