Po dvoch prehrách v Oktagone ukončil kariéru. Američan hlási návrat na scénu

Eric Spicely.
Eric Spicely. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|4. feb 2022 o 15:20

Na športovom dôchodku dlho nevydržal.

MONTREAL. Niekdajší bojovník Oktagonu i americkej UFC, Američan Eric Spicely (12-8), má záujem pokračovať v kariére. Po minuloročnej septembrovej prehre so Zdenkom Polívkom ju síce ukončil, no teraz uznáva, že to bolo unáhlené rozhodnutie.

„Stopercentne budem znova zápasiť. Bolo to skôr z frustrácie, ako iného dôvodu," uviedol pre MMA Shorties americký bojovník.

"Pred zápasom som to mal niekde vzadu v hlave, ale veľmi to ovplyvnila pandemická situácia. Náš gym je ňou veľmi poznačený, tréningy sú ovplyvnené a je ťažké zohnať dostatok tréningových partnerov.

Neustále sa však každý deň pripravujem. Milujem MMA, stále trénujem s tými najlepšími. Chcem si dať jeden zápas v USA a potom by som sa rád opäť ukázal v Oktagone,“ povedal Spicely, ktorý trénuje v slávnom kanadskom Tristar gyme.

V marci by mal Američan dokonca pricestovať na Slovensko. Jeho tréningový partner David Moon bude totiž po výhre nad Matějom Kuzníkom bojovať v Šamoríne s Gruzíncom Sanikidzem, pričom Spicely mu bude na turnaji OKTAGON Prime 5 robiť sekundanta v rohu.

Či mu však promotéri Oktagonu po dvoch prehrách v organizácii dajú šancu predstaviť sa na niektorom z ďalších turnajov, ukážu najbližšie mesiace.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Po dvoch prehrách v Oktagone ukončil kariéru. Američan hlási návrat na scénu