Najviac sa tešili Medzilaborce

Sportnet|8. nov 2007 o 00:00

ZEMPLÍN. Uplynulý víkend bol v podaní humenskej štvorice štvrtoligistov dvojtvárny. Viac sa tešila dvojica z chvosta tabuľky (Medzilaborce, Jasenov).

Celok spod Kamjany doma bodoval naplno, mužstvo pod Jasenovským hradom získalo s lídrom cenný bod.

Po siedmich kolách

Naposledy sa futbalisti MŠK Spartak Medzilaborce tešili z víťazstva ešte v 7. kole. Bolo to po derby s Jasenovom /3:2/. Tabuľková jednotka v kolónke trojbodových zápisov však ostala dlho nezmenená. Prešlo sedem kôl, pod Kamjanu zavítal nováčik zo Solivaru a prehral 1:3. Pri víťazstve spartakovcov sa tak sieť súpera napla opäť trikrát, zaujímavé je, že Valkovič, Suchý i Brecík si pripísali v sezóne prvé góly. Medzilaborce sa strelecky prebudili po troch "čistých" kolách, no naďalej uzatvárajú štvrtoligový pelotón.

Okradli lídra

To preto, že Jasenovčania doma bodovali s N. Hrušovom. Zverencov Michala Kopeja aj naďalej sužuje strelecká nemohúcnosť, lebo doteraz dvíhali v sezóne ruky po strelenom góle iba sedemkrát, v deviatich zápasoch vyšli naprázdno, no tentokrát to na úspešný výsledok stačilo. Zisk bodu s vážnym adeptom na postup po bezgólovom výsledku totiž pre mužstvo z 15. miesta tabuľky spokojnosťou je.

Neinkasujú ani neskórujú...

Sninčania si doviezli bod po remíze 0:0 z Ľubotíc. Nula pri ich výsledkoch je v ostatných kolách viac ako častá. Tri kolá po sebe brankár Peter Diňa neinkasoval, jeho spoluhráči v poli však v posledných dvoch zápasoch vyšli strelecky naprázdno. Aj preto je najmä koncovka príčinou, že Sninčania sú aktuálne v tabuľke "až" na 6. mieste.

Brankár v útoku

Problémy so zostavou (zranenia, choroby) sa preniesli v stakčínskom ponímaní až do takej miery, že OFK Agrifop cestoval do Breznice iba v jedenásťčlennej výprave. Celých 90 minút strávil na trávniku tréner Jozef Ondík, v útoku musel nastúpiť "povolaním" brankár Behún. Hostia sa dlho držali, za štyri minúty však dvakrát inkasovali a to rozhodlo o ich prehre.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Najviac sa tešili Medzilaborce