Na zápase našich futbalistov s hokejistami v Štrbe zvíťazila dobrá nálada

Hokejista Andrej Sekera sa snaží odstaviť od lopty futbalistu Ladislava Pecka počas priateľského futbalového zápasu medzi slovenskou hokejovou reprezentáciou a slovenskými futbalovými internacionálmi v Štrbe.
Hokejista Andrej Sekera sa snaží odstaviť od lopty futbalistu Ladislava Pecka počas priateľského futbalového zápasu medzi slovenskou hokejovou reprezentáciou a slovenskými futbalovými internacionálmi v Štrbe. (Autor: TASR)
SITA|3. júl 2013 o 11:16

Vyše tisíc divákov sa prišlo pozrieť na exhibičný zápas hokejistov.

ŠTRBA. V utorok podvečer praskal futbalový štadiónik v podtatranskej obci Štrba vo švíkoch. Dobrých vyše tisíc divákov sa prišlo pozrieť na exhibičný zápas hokejistov, ktorí vo Vysokých Tatrách absolvujú svoje Olympijské hokejové leto, proti mužstvu futbalových "internacionálov".

V modrých dresoch výberu nastúpili viaceré futbalové osobnosti, napríklad Jozef Adamec, Dušan Galis, Róbert Semeník, Miroslav Sovič, ale aj dvojnásobný olympijský víťaz vo vodnom slalome Michal Martikán či bronzový medailista z biatlonových súťaží na zimnej olympiáde v kanadskom Vancouveri 2010 Pavol Hurajt.

"Ja som tu v Štrbe doma. Nebol problém zísť o dve ulice nižšie a zahrať si futbal," smial sa biatlonista Pavol Hurajt, ktorý k víťazstvu internacionálov prispel gólom z penalty v dodatkovom rozstrele.

Hokejisti si na futbalovom ihrisku povymieňali posty. V bránke nastúpil útočník Marián Gáborík, v poli sa zase objavil brankár Rastislav Staňa.

"Najväčší problém som mal s tým, kde sa vlastne mám pohybovať. A nebol to len môj problém, ale asi celého nášho hokejového tímu. My sme všetci behali všade a súperovi stačilo sa postaviť a čakať," neskrýval dobrú náladu majiteľ Zlatého puku pre najlepšieho slovenského hokejového brankára.

"Všetci si to vychutnávame. Dlho sme sa nevideli, bol to výborný nápad zorganizovať takúto akciu," dodal Branko Radivojevič.

Pre vyznávačov v tomto dueli absolútne nepodstatných štatistík azda treba doplniť, že v zápase hranom na dvakrát 30 min vyhrali internacionáli 3:2, v dodatkovom penaltovom rozstrele 4:3.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Na zápase našich futbalistov s hokejistami v Štrbe zvíťazila dobrá nálada