Na umelej tráve výhra Loky

Sportnet|7. jún 2010 o 00:00

Aj keď víkendové zápasy vo futbalových súťažiach riadených VsFZ boli pre záplavy odložené, jeden zápas III. ligy sa odohral v Košiciach na umelej tráve.

KOŠICE.

Lokomotíva - Sp. Podhradie 3:2 (1:1)

Na umelom trávniku hrali oba tímy od začiatku útočne a v priebehu prvých päť minút nastal vzruch pred oboma bránkami. Najprv domáci Takáč a po ňom i Kavka vyrušili Polláka. Neskôr Gonda trafil hlavou brvno. Hostia sa dostali do vedenia v 15. min., keď Papcúnovu štandardku dotlačil do siete Maliňák. Lokomotíva však svojho súpera pritlačila a v 22. min. po Lipnického rohu Grünvaldský perfektne trafil po zemi a k žrdi. Táto akcia bola nadlho posledná, až kým Maliňák v 40. min. nenatiahol Chovana. Po prestávke sa rýchlejšie zobudili Spišiaci. Najprv Maliňák v 53. min. opäť položil na zem Chovana, aby v 55. min. Pokrivčák strhol vedenie na stranu hostí. Aj v 60. min. mal hosťujúci Suchý blízko ku gólu, no v rozhodujúcej chvíli zaváhal, a tak zahrmelo na opačnej strane. Kľučár uvoľnil Takáča, ten si zahral biliard so žrďou a brvnom, až napokon Šmelko zasunul hlavou loptu do opustenej brány. V 71. min. sa pohral s domácou obranou Haničák, ale jeho zakončeniu chýbala presnosť. Aj Šmelko vyzvŕtal protihráča na druhej strane a jeho strela tesne minula brvno. V 78. min. Lipnický prudko vystrelil, Pollák loptu neudržal a na odrazenú reagoval najrýchlejšie Takáč. Toho však mladý brankár Spišiakov podrazil a penaltu premenil Lipnický.

Góly: 22. Grünvaldský, 62. Šmelko, 87. Lipnický (11 m) - 15. Maliňák, 55. Pokrivčák. ŽK: 0 - Kašper. Diváci: 100. Rozhodca: Ličko. LOKOMOTÍVA: Chovan - Jurek, Grünvaldský, Kavka (60. Lorinčák), Chmelo - Janči (60. Baránek), Lipnický, Mišenčík (78. Gedeon), Kľučár - Šmelko, Takáč. SP. PODHRADIE: Pollák - Kašper (74. Forgáč), Gonda, Papcún, Babej - Haničák, Suchý, Prusák, Maliňák (78. Matfiak) - Glevický (54. Hritz), Pokrivčák.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Na umelej tráve výhra Loky