Na Paneurópu to volejbalistky zo Spiša vedia zahrať

Víťazné ťaženie pokračuje. V nadstavbovej časti ešte Spišiačky ani raz neprehrali.
Víťazné ťaženie pokračuje. V nadstavbovej časti ešte Spišiačky ani raz neprehrali. (Autor: jope)
Sportnet|20. jan 2014 o 00:00

Keď prídu na Spiš hrať extraligové volejbalistky Paneurópy Bratislava, je to vždy veľký sviatok.

SP. NOVÁ VES. S týmto družstvom už každoročné zvádzajú Spišiačky neúprosné boje a ináč to nebolo ani v ďalšom kole nadstavbovej časti.

V nadstavbovej časti sa Spišiačkam mimoriadne darí. Ešte ani raz neokúsili trpkosť prehry a ich víťazná séria odštartovala práve v metropole Slovenska, kde prekvapujúco zvíťazili na pôde Paneurópy hladko 3:0.

Očakávalo sa, že Bratislavčanky budú chcieť túto prehru vrátiť aj s úrokmi. Napínavý prvý set vyhrali Novovešťanky 25:23 a v skvelom výkone pokračovali aj druhom dejstve. To dokázali dotiahnuť do víťazného konca 25:18.

Herná pohoda sa prejavila v treťom sete, kde už zodpovedný a kolektívny výkon Spišiačok slávil celkový úspech.

„Som rád, že sme zopakovali výkon z Bratislavy. Doma nám vyšiel servis, dodržiavenie taktických pokynov. Výborne nám vyšli bloky a  'ulievky'. Stabilný servis rozhodol. Paneurópa u nás stále vzbudzuje rešpekt. V každom sete bojovali do konca. Sú tam skúsené hráčky s reprezentačnými skúsenosťami. Trochu mali problémy na prihrávke. Ako trénera ma teší, že hráme v tejto časti súpera dobre a nepozeráme, aké prednosti resp. nedostatky majú naši súperi. Verím, že v nastúpenom trende budeme pokračovať ďalej,“ skonštatoval po hladkom víťazstve nad Paneurópou tréner VK Spišská Nová Ves Ondrej Spišák.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Na Paneurópu to volejbalistky zo Spiša vedia zahrať