Michalovce i Humenné nerozhodne

Sportnet|11. sep 2008 o 00:00

Naši prvoligisti vo Vranove n/T. a Bardejove v prípravných stretnutiach iba remizovaliZEMPLÍN. Počas uplynulého víkendu bola v našich najvyšších

Naši prvoligisti vo Vranove n/T. a Bardejove v prípravných stretnutiach iba remizovali

ZEMPLÍN. Počas uplynulého víkendu bola v našich najvyšších republikových súťažiach reprezentačná prestávka. Aj preto v utorok využili naši prvoligisti z Humenného a Michaloviec príležitosť na odohratie prípravných stretnutí. MFK Zemplín sa predstavil na ihrisku treťoligového Bardejova, kde remizoval 0:0, a zmierlivo sa skončil aj zápas medzi Vranovom nad Topľou a Humenným (1:1).

Bardejov - Michalovce 0:0

MFK Zemplín sa v hornom Šariši predstavil bez zranených hráčov, Krakovského, Ruskovského či Vajdu, voľno dostal aj brankár Ferenc. Hoci mal viac šancí než treťoligový súper, gól napokon nepadol a konečným výsledkom bola bezgólová remíza.

MFK ZEMPLÍN: Žofčák - Čavojský, Kovalík, Lauko, Marec - Humeník, Mižík (46. Gamkrelidze), Hreško (46. Šitov), Viskup - Kozár (46. Seman), Gašpar (46. Šuster).

Vranov - 1. HFC Humenné 1:1 (0:0)

Humenčania sa v utorok predstavili na ihrisku druholigového Vranova nad Topľou, kde remizovali 1:1 a nerozhodný výsledok ratovali až v poslednej minúte zásluhou úspešnej koncovky Pavla Cicmana.

Góly: 64. Baran - 90. Cicman.

1.HFC (I. polčas): Pillár - Lišivka, Paraska (21. M. Hricov), J. Lukáč, Ma. Pyrka - D. Leško, Opiela, Poljak, Cicman - Ľubarskij - L. Hricov.

(II. polčas): Matkobiš - M. Hricov, J. Lukáč, Lišivka (64. Šuľák), D. Pyrka - D. Leško (61. Demčák), Petrovský, Ľubarskij (61. Jurov), Poljak, Guba - Cicman.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Michalovce i Humenné nerozhodne