Prestupy online: Škrtel opäť mení dres. Kto posilní vašu dedinu či mesto?

Martin Škrtel počas rozlúčky s profesionálnou kariérou v Trnave.
Martin Škrtel počas rozlúčky s profesionálnou kariérou v Trnave. (Autor: TASR)
Sportnet|5. aug 2022 o 15:10

S profesionálnou kariérou skončil nedávno v Trnave.

BRATISLAVA. Martin Škrtel v VIII. lige? Prečo nie. Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezantácie už má odobrené hosťovanie zo Spartaka Trnava v tíme FK Hajskala Ráztočno.

Klub z rodnej dediny Martina Škrtela pôsobí v VIII. lige "A" v rámci Oblastného futbalového zväzu Prievidza. Všetky prestupy a hosťovania v rámci klubov na Slovensku sledujeme na Sportnete online. 

Tridsaťsedemročný nekompromisný obranca ukončil v máji tohto roka v drese Trnavy profesionálnu kariéru. Dôvodom boli pretrvávajúce zdravotné problémy.

„Lekári povedali, že pre môj chrbát, boľavé platničky, je najhorší beh, skoky a dopady. Futbal bez toho nejde robiť. Žiť sa tak ale dá. Nechcem skončiť na nosidlách, chcem odísť z ihriska,“ vysvetlil Škrtel po emotívnej rozlúčke.

Sledujeme prestupy online

Kto prestúpil, odkiaľ a kam? Kto odišiel v novej sezóne na hosťovanie? Ktorý klub získal najväčšie posily?

Prestupy v slovenskom futbale vrátane amatérskych a mládežníckych súťaží sledujeme na Sportnete online.


Keďže Slovenský futbalový zväz disponuje kompletnou databázou prestupov a hosťovaní vo všetkých súťažiach dospelých, aj mládeže, v mužských aj ženských súťažiach, už niekoľko dní Sportnet ponúka takýto prehľad pre všetkých fanúšikov, hráčov či funkcionárov.

Vo futbalovom markete Sportnetu môžete hľadať fakty podľa názvu klubu a filtrovať ich podľa toho, či ide prestup alebo hosťovanie. Na vylepšovaní projektu naďalej pracujeme.

V minulosti však viackrát vyslovil prianie zahrať si za rodné Ráztočno. Škrtel priznal, že túži zažiť atmosféru dedinského futbalu, ku ktorej patrí klobása a pivo. A odvtedy s tým počítajú aj v Ráztočne. 

"Keď Martin odchádzal do Petrohradu, tak sľúbil, že raz sa opäť do Ráztočna vráti. A pomôže. Nechcel som tomu veriť. Ale naposledy, keď sme boli spolu, tak povedal, že to platí. Že v prvom rade je Trnava a potom skončí v Ráztočne," vravel pre Sportnet pred dvoma rokmi starosta Ráztočna a futbalistov strýko Ivan Škrteľ.

Otázka znie, nakoľko umožní Škrtelovi zdravotný stav zasiahnuť do diania v amatérskej súťaži.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Prestupy online: Škrtel opäť mení dres. Kto posilní vašu dedinu či mesto?